Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iščupao tri boda

Bilićev Bešiktaš opet na vrhu: Zabio za pobjedu u 6. minuti nadoknade!

Besiktas manager Slaven Bilic watches from the stands before his team's Champions League second leg play-off soccer match against Arsenal at the Emirates stadium in London August 27, 2014. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/Pixsell
27.04.2015.
u 21:33

Poravnali su se bodovno s Galatasarayem (61) koji ima lošiju gol razliku pa je drugi dok treći Fenerbahče ima 60 bodova.

Bešiktaš Slavena Bilića u 28. kolu turskog prvenstva doslovno je iščupao pobjedu protiv davljenika Karabükspora (2:1) i to golom u 6. minuti sudačke nadoknade. Velika tri boda izazavala su delirij 14.000 gledatelja na Recep Tayyip Erdoğan stadionu jer Crni orlovi su se na taj način vratili na čelo ljestvice. Izjednačili su se bodovno s Galatasarayem (61) koji ima lošiju gol razliku pa je drugi dok treći Fenerbahče ima 60 bodova.

Do sredine drugog dijela susreta s Karabüksporom sve je išlo glatko za Bešiktaš. Poveo je u 25. minuti kada je precizan bio 32-godišnji Kanađanin Atiba Hutchinson, a u 42. minuti gosti su ostali i bez isključenog 31-godišnjeg Nizozemca Boyja Watermana.

No, u 58. minuti crveni karton dobio je i domaći igrač, Necip Uysal (24), kojeg je Bilić poslao u igru četiri minute ranije. Domaće navijače zatim je, u 79. minuti, šokirao Musa Cagiran pogodivši za 1:1.

Ipak, u 96. minuti Cenk Tosun (23) okončao je pogotkom silne nalete domaćih za erupciju oduševljenja.

Još šest kola će se igrati do kraja prvenstva, a Bilićev sastav na najboljem je putu da naslovom okonča sjajnu sezonu, prvim nakon sezone 2008./2009..

>>Bilićev Bešiktaš 'petardom' se vratio na vrh turske lige

Komentara 2

VI
viluk007
13:55 28.04.2015.

Biliću dođi i preuzmi voljeni klub valjda si mu toliko dužan.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:38 28.04.2015.

Iako je Slaven Bilić pravi hrvat sa bradom onako tamne puti izgleda, djeluje i sleduje sve više kao pravi turčin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije