Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nahvalio mourinha

Bilić uoči dvoboja s Mourinhom pričao o otkazu: 'Osjećam pritisak'

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
26.11.2016.
u 11:58

- Ne smijemo griješiti, moramo se boriti i to je najbitnije. A onda, uz malo sreće, možemo i do pozitivnog rezultata protiv Manchestera, kaže Bilić.

West Ham sutra gostuje u Manchesteru, protiv Uniteda se mora vaditi i pokušati ispraviti dosadašnji tijek prvenstva. Bilićeva momčad samo je jedan bod iznad zone ispadanja, a poraz od Tottenhama koji je došao u zadnjim minutama prošlog kola ostavio je dubok trag. Sve više se piše o tome da bi Bilić mogao dobiti otkaz...

- Ne živim u strahu, nastavit ću voditi momčad i u dobru i u zlu. Naravno, pritisak osjećam, u ovom trenutku nismo dobri kao prošle sezone, nemamo dovoljno bodova i nisam sretan te se ne osjećam sigurno, rekao je Bilić, ali dodao i ovo:

- Razgovaram svakodnevno s vlasnicima kluba i osjećam njihovu podršku. Koncentriran sam na našu sljedeću utakmicu.

Sutra će mu s druge strane stajati Jose Mourinho, kojeg bivši hrvatski izbornik iznimno cijeni.

- Jose je jedan od najvećih svih vremena. Kada pogledate njegovu statistiku kod kuće, on je vjerojatno jedan od najboljih. istina, ako gledamo statistiku, možda je sad malo pao, ali teško je godinama održavati tako visoku razinu. No, treba ga pohvaliti jer je uspio napraviti čudo i deset godina održavati razinu na kojoj je bio.

Za kraj se još jednom osvrnuo na sutrašnji dvoboj.

- Ne smijemo griješiti, moramo se boriti i to je najbitnije. A onda, uz malo sreće, možemo i do pozitivnog rezultata protiv Manchestera, zaključio je Bilić.

Komentara 2

LA
lakočemo
12:29 26.11.2016.

neka ti je srićno,,,!!!

NA
nasunis
12:01 27.11.2016.

Dobar covjek , trudi se i igraci ga vole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije