Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Bilić skrivao da je sjajan pokeraš: Pomeo Partizan sa 4:0!

Partizan - Bešiktaš
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
23.10.2014.
u 23:44

Bilić je u Beogradu sa svojim Bešiktašem doslovce - pomeo Partizan (4:0)

Slaven Bilić uzdignutih je ruku napustio Humsku. Mnogo smo toga znali o hrvatskom trenerskom miljeniku, ali ne i da je - sjajan pokeraš! Skrivao je taj 'porok' od navijačkog puka, a demonstrirao ga u Beogradu gdje je sa svojim Bešiktašem doslovce - pomeo Partizan (4:0).  Splićaninov poker aseva bili su - Veli Kavlak (zabio u 18. minuti iz daljine), Demba Ba (45. precizno iz blizine), Oguzhan Ozyakup (52. u donji desni kut) i Gokhan Tore (54. u donji lijevi).

Malo je nedostajalo da padnu još dva gola. Na stadionu koji je prije deset dana bilo poprište teške tučnjave nogometaša Srbije i Albanije nakon prelijetanja drona, Partizan je bio posve nemoćan. Dvije najpoznatije europske crno-bijele momčadi igrale su prvi puta, a zanimljivo je kako je klub našeg bivšeg izbornika te boje odabrao upravo zbog - Srba!

Naime, Bešiktašu su, kao najstarijem od tri turska velikana osnovnom prije Galatasaraya i Fenerbahčea, boje originalno bile crveno-bijele. Zbog poraza Osmanskog Carstva prije nešto više od stoljeća u Prvom balkanskom ratu od saveznika Srba, Crnogoraca, Bugara i Grka, Turci su zbog žalosti crvenu klupsku boju zamijenili - crnom.

Slaven Bilić u Beograd je stigao pun samopouzdanja, na klupu Bešiktaša doveli su ga kako bi vratio primat u odnosu na velikane Galatasaray i Fenerbahçe, ali i da napravi europski uspjeh. Na tablici u Turskoj je danas - prvi, a trenutno mu se smiješi drugi krug Europske lige...

- Niti sam u Beograd došao kao mirotvorac, niti sam UNPROFOR, već sam nogometni trener, mene zanima samo nogomet - bjesnio je Slaven Bilić uoči utakmice, kada su ga pitali smatra li da je pred njime utakmica visokog rizika. Prešutio je i njima za poker, ali i da im priprema vatromet...

>> Statistiku utakmice pogledajte ovdje

>> Dinamo u Salzburgu doživio blamažu

Komentara 8

TE
terror
00:00 24.10.2014.

"Dvije najpoznatije europske crno-bijele momčadi igrale su prvi puta" novinar je izgleda zaboravio na Juventus

AL
alexije
01:55 24.10.2014.

"Ovo sam video dva puta u životu, u Splitu kada Hajduk izgubi zna dugo da se peva, kao i ovo večeras. Ovo je bilo jako impresivno. Aplauz na kraju verujem da je došao jer je Bešiktaš odigrao veliku utakmicu i mislim da bi svi ljubitelji fudbala tako pozdravili", rekao je Slaven Bilić

Avatar bojan.ziva
bojan.ziva
04:07 24.10.2014.

Lep gest od Bilića, jer kad je sudija odsvirao kraj Bilić je otišao kod Grobara i pružio im ruku i čestitao na sjajnom bodrenju. A stvarno terror je u pravu , jer mislim da je Juventus mnogo poznatiji od Partizana i Besiktasa. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije