Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za Europu

Bilić ponovno bez titule trenera mjeseca, ali obradovale su ga dvije sjajne vijesti

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.02.2016.
u 09:20

Andy Carroll oporavio se od ozljede zadnje lože, a za sastav će konkurirati još jedan napadač, novopridošli Emmanuel Emenike koji je jučer prvi puta trenirao s čekićarima

Slaven Bilić sigurno plovi Premiershipom u svojoj prvoj sezoni u ulozi trenera West Hama. Čekićari su šesti i jedno mjesto ih dijeli od onog koje vodi u europska natjecanja. Ujedno ovo je posljednja sezona londonskog kluba na legendarnom Upton Parku, od sljedeće će domaće utakmice igrati na Olimpijskom stadionu. 

Bilić je za engleske medije naglasio kako ih selidba na novi stadion neće učiniti prvacima, a ispričao je i anegdotu s Harryjem Redknappom.

– Dok me trenirao kao igrača, Harry je često znao navesti Billericay kao loš primjer. Znao je reći: "Oni mogu iznajmiti Wembley i tamo biti domaćini, no hoće li ih to učiniti velikim klubom i prvacima? Neće!" – ispričao je hrvatski trener i dodao:

– Ovo je samo korak koji čini svaki klub željan napretka. Nažalost to ne znači da će odmah postati i velik. Za to morate tri-četiri godine kontinuirano biti uspješni. Tako je bilo i s Manchester Cityjem. Nisu postali uspješni čim su dobili veliki novac. Trebalo je proći određeno vrijeme.

Bilić je uoči subotnjeg gostovanja kod Southamptona saznao dvije lijepe vijesti. Andy Carroll oporavio se od ozljede zadnje lože, a za sastav će konkurirati još jedan napadač, novopridošli Emmanuel Emenike koji je jučer prvi puta trenirao s čekićarima.

– Southampton zna biti nepredvidljiv, ali igra dobro, posebno u posljednje vrijeme. Dobra su momčad – naglasio je Bilić kojeg je upravo trener Svetaca, Ronald Koeman, pretekao u izboru za najboljeg trenera Premiershipa u siječnju.

Uz njih dvojicu, nominirani su još bili – Manuel Pellegrini, trener Manchester Cityja i Mauricio Pochettino, trener Tottenhama. Biliću je to ove sezone bila druga nominacija za trenera mjeseca.

>>Bilić nakon nove pobjede: Postali smo ozbiljna momčad!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije