Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven želi pobjedu

Bilić savjetuje navijače da ne idu u Beograd: Čeka nas neprijateljska atmosfera!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.10.2014.
u 17:28

– Mogu reći da sam dobar poznavatelj Partizana, znam da ima odličnu momčad ove sezone. Osam pobjeda u osam susreta mogu ostvariti samo dobre momčadi

U trećem kolu Europske lige turski Bešiktaš će u četvrtak gostovati u Beogradu te odigrati važnu utakmicu protiv Partizana. Momčad iz Istanbula predvodi hrvatski trener Slaven Bilić koji baš i nije presretan što mora u Srbiju.

– U Beogradu nas sigurno očekuje teška utakmica u neprijateljskoj atmosferi. Partizanovi navijači su žestoki, navijaju tijekom cijele utakmice i nose svoju momčad, a nama će zbog toga biti jako teško. No, mi moramo ostvariti dobar rezultat, moramo igrati na pobjedu. Našim navijačima ipak bih savjetovao da ne idu na stadion – prenose srbijanski mediji izjave Slavena Bilića, kojeg navijači nisu poslušali. Određeni dio već je stigao u Beogradu, ali očekuje se da će ih doći još te da će na stadionu biti više od tisuću pristalica Bešiktaša.

A bivši hrvatski izbornik nahvalio je Partizan, vodeću momčad u Srbiji.

– Mogu reći da sam dobar poznavatelj Partizana, znam da ima odličnu momčad ove sezone. Osam pobjeda u osam susreta mogu ostvariti samo dobre momčadi, a Partizan to svakako jest. Naravno, možemo razgovarati o kvaliteti lige, ali ja mislim da je to ozbiljno natjecanje. I u susretu protiv Tottenhama pokazali su da se mogu nositi s velikim momčadima – zaključio je Bilić.

Inače, u skupini C vodeća momčad je Asteras s četiri boda, Tottenham i Bešiktaš imaju po dva, a Partizan jedan.

>>Jose Mourinho uskoro bi trebao slati igrače Slavenu Biliću

Komentara 6

DI
dinamojavolim1
18:44 22.10.2014.

nemojte doci sa dronovima i bit ce sve ok

Avatar fircik
fircik
17:40 22.10.2014.

Pa nece biti neprijateljski raspolozeni ukoliko vi budete pristojni.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:22 22.10.2014.

Slavene, nekaj si pobrkal. Tvoji navijači su Turci pa doček more bit sam lijep i srdačan >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije