Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za napadačem

Bilić odgovorio na pitanje dovodi li Mandžukića u West Ham: 'Zna se da je zanimljiv'

Mandžukić i Bilić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
22.07.2016.
u 20:19

Biliću za novu sezonu treba napadač, golgeter koji će mu jamčiti puno golova, ali zasad ga još uvijek nije pronašao

Nogometaši West Hama u Bad Tatzmannsdorfu se pripremaju za novu sezonu. Momčad Slavena Bilića prošle sezone bila je osvježenje lige, odigrala je sjajnu sezonu u kojoj je rušila velikane, a sljedeću će igrati na novom stadionu i očekivanja su velika.

– Premiership je takva liga da ako ne kreneš dobro, nadovežu se neke stvari poput nesreće, možeš se na kraju boriti za opstanak. Cilj je otprilike tako nešto kao i u prošloj sezoni, ali i napraviti mali iskorak, put gore – kazao je Slaven Bilić za RTL Danas.

Biliću za novu sezonu treba napadač, golgeter koji će mu jamčiti puno golova, ali zasad ga još uvijek nije pronašao. Ime koje se često spominje je i ono Marija Mandžukića, hrvatskog nogometaša kojeg je Bilić vodio u reprezentaciji.

– Mario je interesantan, ja volim Marija i način na koji igra. Njegova kvaliteta je neosporna, čuli smo se tokom Eura da im poželim sreću. On je u pravom klubu, ne vjerujem da bi ga Juve pustio.

Komentara 1

MA
mamunamegalo
10:45 23.07.2016.

da ziher. .jaki napadač koliko golova zabija je sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije