Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilić nije uspio srušiti tradiciju staru osam godina, 'lisice' slavile bez Kramarića

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.11.2015.
u 17:57

Jesse Lingard u 51. minuti zabio je gol i postao 92. igrač koji je zabio ligaški gol za crvene vragove otkako se 1992. osnovao Premiership

Claudio Ranieri zaista je preporodio Leicester koji igra sjajno ove sezone, a nastavio je to pokazivati i u 12. kolu engleskog prvenstva. Lisice su na domaćem terenu pobijedile Watford sa 2:1 i nalaze se na trećoj poziciji. Andreja Kramarića ovoga puta nije bilo ni na klupi.

Na poluvremenu je bilo 0:0, a onda je Kante u 52. minuti zabio za vodstvo domaćina, a rezultat je povisio Jamie Vardy, Kramarićev konkurent, u 65. minuti iz jedanaesterca. Bio mu je to deveti ligaški susret zaredom u kojem se upisao u listu strijelaca, a duži niz imao je samo Ruud van Nistelrooy koji je 2003. godine za Manchester United zabijao u deset uzastopnih susreta.

A United je danas protiv WBA upisao svoju sedmu pobjedu ove sezone. Prvi gol zabio je Jesse Lingard u 51. minuti i postao 92. igrač koji je zabio ligaški gol za crvene vragove otkako se 1992. osnovao Premiership. Priču je pogotkom iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi zaključio Juan Mata.

Slaven Bilić i njegov West Ham nisu uspjeli srušiti neugodnu tradiciju koja traje već osam godina. Naime, tada su zadnji puta slavili protiv Evertona, a to nisu napravili niti danas. U poprilično izjednačenoj utakmici završilo je 1:1. 

Bilićevu momčad u vodstvo je u 30. minuti fenomenalnim pogotkom doveo Lanzini, a dvije minute prije odmora izjednačio je Lukaku. Belgijski nogometaš očito voli igrati protiv 'čekičara' jer je zabio u svih sedam nastupa protiv njih! Nikica Jelavić u igru je ušao u 87. minuti, a dodajmo kako se Biliću ozlijedio Dimitri Payet, kao i Enner Valencia koji je umjesto njega ušao.

West Ham je peti na ljestvici, ima četiri boda manje od vodećih Manchester Cityja i Arsenala, ali i utakmicu više od njih.

Engleska liga: Bournemouth - Newcastle 0:1, Leicester - Watford 2:1, Manchester - United - WBA 2:0, Norwich - Swansea 1:0, Sunderland - Southampton 0:1, West Ham - Everton 1:1

>>Slaven Bilić otkrio što je Harry Redknapp lagao o njemu!

 

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:15 07.11.2015.

Kako stvari stoje, Kramaric bi se lakse izborio u prvih 11 u Chelsea nego u Leicesteru.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
20:02 07.11.2015.

Da su Englezi pametni uzeli bi našeg Matjaža Kekeca jer je on nabolji europski trener u stolnom nogometu!Hihihihihihihih

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
19:39 07.11.2015.

Europski trenerski mag Matjaž Kek je od Andreja Kramarića stvoril igrača za transfer u Premijership ali očito da je on sada bez potpore, uputa i logistike Matjaža izgubljen u engleskom vremenu i prostoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije