Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI BI DRUGI

Slaven Bilić nije pretjerivao, nikoga u Engleskoj nisu 'krali' kao njega!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
28.04.2016.
u 14:08

'Lijepo je znati da smo mogli biti drugi na tablici, ali je najvažnija stvar da igramo dobro i da smo u dobroj poziciji četiri utakmice prije kraja prvenstva.'

Kako su se treneri Premier lige ove sezone često žalili na sudačke odluke, bivši pomoćni sudac Glen Turner analizirao je nihove pogreške i predstavio poredak momčadi koji bi vrijedio da klubovi nisu oštećeni.

Ispada da je Bilićev West Ham najoštećenija momčad! Bili bi na drugom mjestu u prvenstvu da je situacija bila idealna. Leicester bi ostao vodeći, a Manchester United i Arsenal bi držali treće, odnosno četvrto mjesto.

Na konferenciji za medije uoči utakmice West Hama i West Bromwicha Albiona novinari su od Slavena Bilića tražili komentar na takav poredak.

- Lijepo je znati da smo mogli biti drugi na tablici, ali je najvažnija stvar da igramo dobro i da smo u dobroj poziciji četiri utakmice prije kraja prvenstva. Ne želim više pričati o tome. Sada smo fokusirani na utakmicu koja slijedi - kaže trener 'čekičara'.

>> Bilić je trenutno najuspješniji hrvatski trener, a trofeji će doći...

Komentara 4

MA
Manolo46
15:42 28.04.2016.

Vi imate kvalitetu za biti u vrh glave sedmi i bit ćete sedmi. Ovo da vas netko krade, to je čista laž. Leicester je teško pokraden u susretu s West hamom a to znam jer sam gledao utakmicu, ali jugo-novinari su javili da je pokraden West ham. To mi je dosta, ne treba dalje. Leicester je u tom susretu teško pokraden, a Bilić može s Mamićem pod ruku, isti su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije