Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Bilić ne treba brinuti kada ima takvog znalca, Payetu je svejedno: lopta ili žvakaća guma

Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
23.10.2016.
u 11:02

Francuski reprezentativac sjajni je kreator igre Bilićeve momčadi, a svoje znanje osim na terenu pokazao je i na zagrijavanju uoči utakmice protiv Sunderlanda

Hrvatskom treneru Slavenu Biliću napokon je krenulo. Njegov West Ham u engleskom prvenstvu izborio je drugu pobjedu u nizu.

U 9. kolu čekićari su kod kuće pobijedili Sunderland (1:0) i pobjegli iz opasne zone. West Hamu je tri boda donio Winston Reid u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Dimitrija Payeta.

Francuski reprezentativac sjajni je kreator igre Bilićeve momčadi, a svoje znanje osim na terenu pokazao je i na zagrijavanju uoči utakmice protiv Sunderlanda.

Payet je umjesto s loptom tehnicirao sa žvakaćom gumom. Izgledao jako opušteno uoči utakmice, a tehniciranje žvakaćom gumom činilo se vrlo jednostavnim...

>>Moyes ljutit na suca, Bilić: I ja bih se uzrujao da sam na drugoj strani

Komentara 4

JO
josip
13:48 23.10.2016.

sto nije kupio 3 hrvata pa danas nebi ovisio samo o Payetu

LI
lipotan
11:51 23.10.2016.

Ja sam mislio da su Francuzi kulturniji, ovaj bas i.nije nesto.

SE
seljacinaxxx
13:04 23.10.2016.

trener blefer ima vise srece nego pameti.opet u sudackoj nadknadi gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije