Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza je prošlost

Bilić napravio senzaciju i izbacio Chelsea, a saznao je i najljepšu vijest!

Slaven Bilić, Antonio Conte
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
26.10.2016.
u 22:39

Možda i najljepša vijest za Slavena Bilića jest da je najskuplji igrač u povijesti West Hama spreman za povratak, Andre Ayew napokon je zaigrao...

West Ham kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić napravio je senzaciju i u osmini finala engleskog Liga kupa izbacio favorizirani Chelsea. Iako su im kladionice predviđale poraz, čekićari su odigrali jako dobar susret i na Olimpijskom stadionu slavili s 2:1.

Kriza je prošlost

Bivši hrvatski izbornik odlučio se nadigravati, a to mu se isplatilo već u 11. minuti kada je njegova momčad povela. Noble je ubacio s lijeve strane, a Kouyate glavom zatresao mrežu za veliko slavlje. Do odmora je bilo još nekoliko prilika s obje strane, ali rezultat se nije mijenjao.

Nakon povratka igrača iz svlačionice, West Ham je opet izgledao bolje i krenuo po drugi gol, što mu je uspjelo već nakon tri minute. Prvo je Payet imao odličnu priliku, ali mu je Begović lijepo obranio, ali u nastavku akcije i on je bio nemoćan nakon udarca Fernandesa, koji je s ruba kaznenog prostora zabio svoj prvi gol u dresu West Hama.

Prošao i Southampton

Nakon toga se domaćin malo povukao i branio prednost, što mu je u konačnici i uspjelo pa se plasirao u četvrtfinale, iako je Chelsea duboko u sudačkoj nadoknadi uspio smanjiti preko Cahilla. Može se sada reći da je i početna kriza iza Bilićeve momčadi jer je od ultimatuma čelnika kluba, koji je došao nakon poraza od Southamptona, nanizao tri pobjede i jedan remi. Situacija sad izgleda puno bolje... Uz to, možda najljepša vijest za Bilića jest i povratak na teren Andrea Ayewa, najskupljeg pojačanja u povijesti West Hama, koji se ozlijedio u prvom kolu upravo protiv Chelseaja, a tek se sada oporavio. Danas je odigrao posljednjih 15-ak minuta i u 82. minuti promašio dobru priliku.

Prolaz u četvrtfinale izborio je i Southampton koji je pogotkom Boufala pobijedio Sunderland s 1:0.

West Ham će u četvrtfinalu igrati protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu 28. studenog. Liverpool će dočekati Leeds, Hull City Newcastle, a Arsenal na Emiratesu Southampton.

Komentara 5

Avatar stark_house
stark_house
00:00 27.10.2016.

Liverpool igra protiv leedsa

LA
lakočemo
02:33 27.10.2016.

ajde više da krene, daj bože da je maleru kraj,,,,,puno sreće Bilicu

NE
Nexe18
14:18 27.10.2016.

Doista senzacija. Pobijediti drugu ekipu Chelsea.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije