Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki podvig

Bilić napravio nešto što nije uspjelo nikome u povijesti: 'Moramo biti ponosni!'

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.04.2016.
u 19:38

- U jako smo dobroj situaciji, peti smo na ljestvici, a to mjesto vodi u Europsku ligu. Teoretski još možemo dohvatiti i Ligu prvaka, ali moramo biti realni i reći da će to biti jako teško

Slaven Bilić nakon samo jedne sezone bit će zapisan u knjigu rekorda West Hama. Naime, pobjedom protiv WBA 3:0, njegova momčad došla je do 59 osvojenih bodova, što čekićarima nije uspjelo nikada u povijesti. Dosadašnji najbolji rezultat bio je onaj iz sezone 1998/99. kada su osvojili 57 bodova. Klub su dosad vodili poznati treneri (Sam Allardyce, Avram Grant, Gianfranco Zola, Alan Pardew, Harry Redknapp, Ron Greenwood...), ali nitko u povijesti nije uspio napraviti ono što je napravio bivši hrvatski izbornik!

- Ovo je rekordan broj bodova u povijesti, a dečkima sam rekao da moraju biti ponosni. Imamo još tri utakmice do kraja i možemo to još i poboljšati, rekao je Bilić pa nastavio:

- U jako smo dobroj situaciji, peti smo na ljestvici, a to mjesto vodi u Europsku ligu. Teoretski još možemo dohvatiti i Ligu prvaka, ali moramo biti realni i reći da će to biti jako teško. U borbi za ovu poziciju prijete nam United, Liverpool i Chelsea, još nas mogu dostići, ali sve je u našim rukama. Bitno je da imam cijelu momčad na raspolaganju, imamo samopouzdanja i jedva čekamo sljedeću utakmicu. Naš cilj je osigurati Europu.

Osvrnuo se i na današnju pobjedu.

- Gostujuće utakmice su teže i uvijek me veseli kad s njih donesemo tri boda. Stavili su nas pod pritisak na početku, nismo bili baš dobri. Imali su nekoliko dobrih prilika, ali dobro smo se branili, a onda smo i mi krenuli igrati. Bili smo nakon toga dobri s loptom i bez lopte, igrali smo timski... Velika je ovo pobjeda.

Kapetan Noble odigrao je sjajno i zabio dva gola.

- On je naš najvažniji igrač, baš pravi kapetan. Znate, negdje igrači tu ulogu dobiju nakon godinu dana jer su najbolji ili karizmatični, ali Noble je baš kapetan u punom smislu te riječi. On je naš trener na terenu. Uz sve to, on je odličan igrač. Ima sjajne vještine, dokazuje se na svakom treningu i svjetska je klasa, zaključio je Slaven Bilić.

 

 

 

Komentara 28

JB
jbvjetar
20:24 30.04.2016.

Bravo majstore

MA
Majur
20:52 30.04.2016.

Bravo nane...

GD
goran.durinic
20:52 30.04.2016.

Bravo za Slavena Bilića. Želim da njegova momčad West Ham osvoji što više bodova. Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije