Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI IGRATI

Bilić mu se klanjao i plesao po stolovima zbog njega, a Payet je pokazao da je limitiran igrač!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.01.2017.
u 08:56

– Razgovarao sam s predsjednikom i ne radi se o novcu. Dali smo mu dugogodišnji ugovor jer želimo da ostane. Momčad, stručni stožer, svi smo mu dali sve, uvijek smo bili tu za njega. Osjećam se iznevjereno, jako sam ljutit.

Dimitri Payet želi napustiti West Ham, objavio je šokantnu vijest za sve navijače Slaven Bilić na jučerašnjoj konferenciji.

Hrvatski je trener otkrio da je francuski veznjak poručio da ne želi igrati sutrašnju prvenstvenu utakmicu protiv Crystal Palacea.

– Rekli smo da ne želimo prodavati svoje najbolje igrače, ali Payet jednostavno više ne želi igrati za nas. Želi otići – rekao je Bilić pa dodao:

– Razgovarao sam s predsjednikom i ne radi se o novcu. Dali smo mu dugogodišnji ugovor jer želimo da ostane. Momčad, stručni stožer, svi smo mu dali sve, uvijek smo bili tu za njega. Osjećam se iznevjereno, jako sam ljutit.

Bojkotira utakmice

Dimitri Payet impresionirao je nogometni svijet igrama u dresu West Hama prošle sezone (15 golova i 17 asistencija u svim natjecanjima i zaradio je svoje mjesto u francuskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu. U veljači 2016. godine potpisao je ugovor do 2021. godine, i sve je tada izgledalo idealno. No, ove sezone West Ham igra vrlo loše, a u to sivilo jako se dobro uklopio i Payet.

Francuz je očito nezadovoljan u West Hamu, no nekorektno je da “bojkotira” utakmice, te tako želi prisiliti West Ham da ga puste natrag u Marseille, klub iz kojeg je i došao među čekićare u ljeto 2015. godine.

Šestoplasirani klub francuske lige već je navodno poslao i službenu ponudu od 20 milijuna eura, ali West Ham ju je odbio. Ne žele pustiti jedinu ekstrakvalitetu u svojoj momčadi.

Ipak je limitiran igrač

Bilić se još nada da može promijeniti Payetovo mišljenje, jer svjestan je koliko je West Ham bez njega slabiji.

Sjećamo se i nedavnog Eura, kada je Bilić Payetove golove slavio neukusnim klanjanjem i penjanjem na stolove po televizijskim studijima. Svjestan da mu je Payet jedini vrhunski igrač Bilić se ljetos javno udvarao Payetu, moljakajući ga da ostane. No, Francuz mu to povjerenje i nije vratio. Pokazao je da je ipak “provincijalni” igrač koji se želi vratiti u šesti klub Francuske lige samo zato što ondje ima brojne prijatelje, a navodno je i nezadovoljan klimom u Engleskoj, pa želi u sunčani Marseille.

Mnogi su se pitali zašto je 29-godišnji Payet tek prošle sezone pokazao svu svoju raskoš, no ovakvim postupkom pokazao je da nije igrač za top klubove.

Komentara 21

NE
Nexe18
10:44 13.01.2017.

kao trener morao je znati da će mu se to dogodi. To Payettu nije prvi put, niti će mu biti zadnji.

FR
fredyooo
00:08 14.01.2017.

da kojim slučajem kovač sa eintrachtom osvoji bundesligu u večernjem bi bio naslov Bilićev kapetan osvojio bla bla bla o biliću hvalospjev a čovjek je luzer i glumac kakvog dugo nismo vidjeli.

DU
Deleted user
10:31 16.01.2017.

prvi put da vidim.... bar malo obijektivnog novinara...mislim na sport koji se dotiče hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije