Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACILI LIVERPOOL

Bilić: Moji igrači su samouvjereni, sedmorica su me tražila da pucaju penal

Bilić
Reuters
26.02.2015.
u 22:44

- Nisam moram tražiti izvođače. To pokazuje veliko samopouzdanje. Ovo je velika noć za ovaj veliki klub.

Slaven Bilić s Bešiktašem je ostvario veliki uspjeh nakon što je izbacio Liverpool u šesnaestini finala Europske lige. Turska momčad je slavila nakon jedanaesteraca, a jedini neprecizan je bio Dejan Lovren.

- Liverpool je bio opasan u prvom dijelu, ali smo ih u nastavku pritisnuli. Nakon gola smo samo mi bili na terenu. Zaslužili smo i proći dalje bez jedanaesteraca - rekao je Bilić.

Što je rekao igračima prije jedanaesteraca?

- Rekao sam im da nema pritiska, bez obzira kako završilo. Sedam igrača me tražilo da izvedu jedanaesterac. Nisam moram tražiti izvođače. To pokazuje veliko samopouzdanje. Ovo je velika noć za ovaj veliki klub.

Bez obzira na ovaj uspjeh, Bilić je koncentriran na tursku ligu.

- Nama je prioritet prvenstvo. Imat ćemo naporan raspored, ali moramo biti spremni - rekao je Bilić te pohvalio navijače.

- Bili su fantastični i dodatno nas motivirali.

>> Lovren jedini promašio jedanaesterac i odveo Bilića u osminu finala!

Komentara 1

G0
goca 08.05.1995
22:57 26.02.2015.

Lovren se posvetio vise tetovazama nego klubu,zato je pusiona velika....Nikakav profesionalac,uzas....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije