Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Slav

Bilić još jednom oduševio Engleze: 'Možete li ga voljeti više?'

Slaven Bilić
Foto: Screenshot
1/10
04.05.2016.
u 16:41

U sezoni iz snova svoju je momčad vodio do rekordnog broja bodova u povijesti, navijači ga obožavaju, a tri utakmice prije kraja sezone u borbi je za pozicije koje vode u Europu

Slaven Bilić proživljava vjerojatno najljepše trenutke u svojoj trenerskoj karijeri! Na početku ove sezone preuzeo je klub u kojem je omiljen među navijačima bio još za igračkih dana, a sada se potvrdio i kao trener.

U sezoni iz snova svoju je momčad vodio do rekordnog broja bodova u povijesti, navijači ga obožavaju, a tri utakmice prije kraja sezone u borbi je za pozicije koje vode u Europu. Malo tko je to očekivao na početku sezone pa je veselje navijača i čelnika kluba tim veće. No, osim rezultata, Bilić je za West Ham napravio još jednu veliku star – doveo Dimitrija Payeta, igrača koji je svakako najbolja pridošlica u englesku ligu. Francuski reprezentativac oduševljava svojim igrama, a sam je već nekoliko puta istaknuo kako je došao zbog toga što ga je Bilić uvjerio u odličan projekt.

Koliko je Payet dobar, dovoljno govori i činjenica da je u utorak navečer na dodjeli nagrada najboljim igračima za ovu sezonu dobio nagrade u čak pet kategorija. Francuski reprezentativac izabran je za najboljeg strijelca i asistenta, dobio je nagradu i u kategoriji najboljeg nogometaša po izboru suigrača, a pobjedu je odnio i u kategoriji Hammer of the Year (Čekića godine). Također, njegov pogodak protiv Crystal Palacea proglašen je golom godine.

Payet je tako bio glavna zvijezda sinoćnje večeri, ali još jednom istaknuo se i Slaven Bilić. U trenutku u kojem je Francuz primao nagradu, Bilić je pokrenuo pjesmu "We've got Payet" (Mi imamo Payeta). Video na kojem se vidi kako bivši hrvatski izbornik pjeva tu pjesmu postao je hit među navijačima West Hama, a objavljen je i na klupskoj stranici uz pitanje: 'Možete li ovog čovjeka voljeti još više?'

 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
01:48 05.05.2016.

A tko ga to voli?

TR
trnjedotokija
19:51 04.05.2016.

samo nemoj gitaru svirat onda je gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije