Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOBIO BIH POPUST'

Bilić iznenadio odabirom: U West Hamu ne želi Messija nego jednog Hrvata!

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
16.02.2017.
u 10:25

– Zapravo, postoji jedan igrač kojega bih želio možda prije Messija, a to je Modrić. Osim toga, on je Hrvat pa bih dobio popust.

Kad biste pitali nogometne trenere kojeg bi igrača željeli u momčadi, velika bi većina sigurno odgovorila Lionela Messija ili Cristiana Ronalda. No, ne i Slaven Bilić koji bi u West Hamu najradije vidio – Luku Modrića.

Bivši hrvatski izbornik otkrio je to kroz šalu nakon što ga je jedan navijač pitao tko bi bio najveće pojačanje čekićara.

Messi – odgovorio je Bilić, a onda se ispravio:

– Zapravo, postoji jedan igrač kojega bih želio možda prije Messija, a to je Modrić. Osim toga, on je Hrvat pa bih dobio popust.

Bilić odlično poznaje Modrića budući da ga je šest godina vodio u hrvatskoj reprezentaciji, a prije toga u U-21 momčadi. Jednom je pričao da Modriću često govori da mora osvijestiti da je najbolji nogometaš na svijetu. Ljubav je obostrana, Bilić je najdraži Modrićev trener.

>> Ova fatalna ljepotica glavni je razlog što se igrač posvađao sa Slavenom Bilićem!

 

Komentara 2

BL
Blender
15:51 16.02.2017.

Bravo Slavene!!!

DI
dinibi
16:26 16.02.2017.

Da, pa inace je messi bas lud za westhamom.. Cudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije