Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posuo se pepelom

Bilić izjavom podigao cijeli Otok na noge: 'Pogriješio sam, nisam to mislio'

Slaven Bilić, Antonio Conte
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.12.2016.
u 09:39

- Ova izjava bila je pogrešno shvaćena, vjerojatno je to moja greška, ali govorio sam iz srca. Ne volim nakon poraza tražiti izlike, kazao je Bilić

Slaven Bilić proživljava teške dane na klupi West Hama, ali još uvijek ima podršku klupskih čelnika. Iako su rezultati jako loši, nakon debakla i poraza od Arsenala (1:5) klub je stao iza njega.

- Nema govora o kriznim sastancima, nikakve istine. Kao i svakog ponedjeljka imali su razgovor telefonom. Istina je da smo zabrinuti kako se stvari odvijaju, ali stojimo iza trenera, poručili su čelnici.

No, nakon spomenute utakmice bivši hrvatski izbornik prašinu je podigao jednom možda i nesmotrenom izjavom.

- Moram biti iskren i reći kako nemamo intenzitet od prošle sezone. Kako u utakmicama, tako i na treninzima. Jednostavno, igrači ne rade toliko ozbiljno kao prošle sezone i zato smo ovdje gdje jesmo. Oni to znaju, kao i ja, ali nisu više predani i ne žrtvuju se, izjavio je Bilić i podigao veliku prašinu. O toj izjavi raspisali su se svi točki mediji, ali i navijači na forumima. Djelovalo je kao da za sve krivi svoje igrače, a to je najgore što trener može napraviti jer to uglavnom znači njegov kraj.

Danas se, pak, ogradio od toga. Tvrdi da je njegova izjava pogrešno shvaćena.

- Komentari nakon utakmice s Arsenalom o gubitku intenziteta na treninzima isprovocirali su neke reakcije, kao što sam i očekivao. Bio sam iskren, kao što to uvijek nastojim biti i nisam tip koji smišlja isprike, jer navijači to uvijek primijete. Navijače ne možete prevariti. Želio bih iskoristiti priliku i nešto raščistiti. Kada sam govorio o gubitku intenziteta nisam optužio ni svoj stručni stožer, niti igrače. To je pogrešno. Mislim da sam već četiri ili pet puta naglasio da sam ja taj koji je odgovoran i to je moj posao. Vjerujte mi, mi se ne zafrkavamo na treninzima, ne nikako nije tako, kazao je Bilić pa dodao:

- Glavni razlog zbog čega smo izgubili intenzitet jesu brojne ozljede koje su nas poremetile. Ova izjava bila je pogrešno shvaćena, vjerojatno je to moja greška, ali govorio sam iz srca. Ne volim nakon poraza tražiti izlike, zaključio je hrvatski trener.

Komentara 5

KO
kodifan
10:58 10.12.2016.

trenutno naš daleko najbolji trener...

CU
cupus
11:27 10.12.2016.

Nemas disciplinu, previse se sprijateljis sa igracima, kao i u repki, pa se opuste i ne daju maksimum. Ako ne postoji odnos sef-radnik nema ni rezultata...

HR
hr76
23:29 10.12.2016.

Nažalost, sutra protiv moćnog Liverpoola ima zadnju šansu da klub izvuče iz gliba. Ako izgubi, bojim se da je to njegov kraj. Šteta jer nakon sjajne prve sezone imao je šanse utvrditi svoje mjesto u Premiershipu i postati jedan od nedodirljivih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije