Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilić ima novog junaka: Carroll dvostruki strijelac u pobjedi

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
21.01.2017.
u 18:20

U 22. kolu engleske lige West Ham je u gostima pobijedio Middlesbrough sa 3:1

Slaven Bilić ponovno ima razloga za slavlje, a njegov junak se zove - Andy Carroll. U 22. kolu engleske lige West Ham je u gostima pobijedio Middlesbrough sa 3:1.

Čekićari su poveli u 9. minuti pogotkom Carrolla, a 18 minuta kasnije izjednačio je Stuani. Prednost gostima ponovno je donio Carroll dvije minute prije odlaska na odmor, a točku na 'i' stavio je Calleri u petoj minuti sudačkog produžetka.

Jose Mourinho i njegovi crveni vragovi izbjegli su poraz kod Stokea. Naime, Manchester United je autogolom Mate u 19. minuti gubio sa 0:1 čitavu utakmicu, a onda je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Rooney zabio za 1:1.

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney u subotu je postao najbolji strijelac u povijesti kluba s Old Trafforda sa 250 golova u službenim utakmicama.

 

Rooney je do 250. gola stigao u 546. utakmici, dok je Charltonu za 249 golova bilo potrebno 758 utakmica. Crveni vragovi nastavili su niz od 17 utakmica bez poraza.

Utakmica Bournemoutha i Watforda završila je 2:2. Gosti su dvaput vodili pogocima Kabaselea (24) i Deeneya (64), a domaćin se oba puta vratio, strijelci su bili King (48) i Afobe (82).

Everton je do tri boda na gostovanju kod Crystal Palacea (1:0) stigao pogotkom Colemana u 87. minuti.

WBA je kod kuće pobijedio Sunderland sa 2:0, strijelci su bili Fletcher (30) i Brunt (36). 

Za senzaciju dana pobrinuo se Swansea. Do danas posljednjeplasirana momčad lige na Anfieldu je pobijedila Liverpool sa 3:2. Velška je momčad s tri boda prepustila fenjer Sunderlandu.

Domaće navijače šokirao je Llorente u 48. minuti, a četiri minute kasnije Španjolac je zabio za 0:2.

Liverpoolov je izjednačio s dva pogotka Brazilca Firmina (55. i 69.), a pobjedu gostima donio je Islanđanin Sigurdsson u 74. minuti. 

Dejan Lovren je igrao cijelu utakmicu za Liverpool.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

JE
Jednakost
19:26 21.01.2017.

Rokaj Slavene, ponosimo se sa tobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije