Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Bilić i Jelavić već postigli dogovor: Nikica seli u Bešiktaš?!

Nikica Jelavić
Foto: Reuters (Ilustracija)
23.04.2014.
u 11:39

ilić i Jelavić navodno su već postigli dogovor, a sada je na njihovim klubovima da se dogovore oko odštete za hrvatskog reprezentativca.

Slaven Bilić već je u zimskom prijelaznom roku pokušao dovesti Nikicu Jelavića u Bešiktaš, međutim hrvatski napadač odlučio je dres Evertona zamijeniti onim Hull Cityja.

Prema pisanju turskih medija bivši hrvatski izbornik ponovno je obnovio interes za Jelavića te će transfer pokušati realizirati na ljeto.

Bilić i Jelavić navodno su već postigli dogovor, a sada je na njihovim klubovima da se dogovore oko odštete za hrvatskog reprezentativca.

Bešiktaš je na dobrom putu da izbori kvalifikacije Lige prvaka sljedeće godine, jer četiri kola prije kraja turskog prvenstva drži drugo mjestu sa dva boda više od trećeg Galatasaraya. Hull još nije osigurao opstanak u Premiershipu, međutim uoči posljednja tri kola su u dobroj poziciji jer su trenutno na 14. mjestu sa 36 bodova, šest više od klubova koji su na pozicijama koja vode u drugu ligu.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Upravo ta situacija, gdje se Jelaviću nudi borba za trofeje, a ne za opstanak, mogla bi biti presudna za transfer.

>> Bilićevom Bešiktašu bod u derbiju protiv Fenerbahčea

Komentara 1

KA
kajinx
14:42 18.05.2014.

Interesantno, isto kao u Evertonu, niti u Hull-u nisu mu htjeli centrirati. Ljubomora prvo, igranje za tim zadnje. Treneri samo gledaju sebičnost. Bravo Nikica, dobra odluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije