Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panično traženje igrača

Bilić ga je na ljeto glatko odbio, ali sad će ga morati moliti da dođe u West Ham

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
01.12.2015.
u 18:50

– Ozljede su sastavni dio nogometa, s tim se svi klubovi moraju nositi. Da budemo pošteni, nemamo mi tako puno ozlijeđenih igrača, ali problem je što su svi oni ključni za našu momčad

West Ham odlično je krenuo u sezonu, bio je pravi hit i redom su pred njim padali velikani poput Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja, Chelseaja... No, onda su zaredale ozljede: Dimitrij Payet izbivat će do veljače, Enner Valencia barem kraja ove godine, a napadač Diafra Sakho pretrpio je ozljedu u posljednjem susretu i pred njim je također dulja stanka. Sve to utjecalo je pomalo i na rezultate Bilićeve momčadi koja je četiri kola bez pobjede.

– Ozljede su sastavni dio nogometa, s tim se svi klubovi moraju nositi. Da budemo pošteni, nemamo mi tako puno ozlijeđenih igrača, ali problem je što su svi oni ključni za našu momčad – iskreno je rekao Bilić.

Hrvatskom stručnjaku tako nedostaju rješenja u napadačkom dijelu i morat će "krpati rupe". Prema pisanju otočkih medija, krenut će u akciju dovođenja Emmanuela Adebayora, bivšeg igrača Arsenala i Tottenhama koji je slobodan igrač.

Zanimljivo, Togoanac se Biliću nudio i na ljeto, ali Hrvat ga je odbio. Doduše, razgovarao je s njim, ali nije prošlo dobro, Bilić je tvrdio da mu je preskup. No, sada su pregovaračke pozicije drukčije, West Hamu su nužna pojačanja, posebno ona koja mogu doći – odmah. Stoga će ga morati nagovarati ili barem ponuditi dobru svotu s obzirom na to da Adebayora prati glas da je pohlepan...

>>Bilićev West Ham četiri kola bez pobjede

Komentara 3

TI
Tinaiva
19:12 01.12.2015.

Nek kupi bilo koga, može i malog Kramarića. Sve je bolje od one panjine Jelavića kojeg je doveo i sa kojim su nezadovoljni svi, od igrača pa do navijača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije