Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMALO ZABIJA?!

Bild kritizira: Je li Mandžukić uopće gladan golova?

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
21.04.2014.
u 20:26

"Jesu li Mandžukić i Müller gladni golova? Ako pogledate statistiku - nisu. Nedostaje im golova. Bayern je ove sezone u prvenstvu zasad zabio 84 gola, a napadački dvojac zabio je tek nešto više od trećine golova", napisao je Bild.

Mario Mandžukić ne odustaje od borbe za naslov najboljeg strijelca Bundeslige. Iako je protiv Eintrachta igrao svega 16 minuta, postigao je gol za konačnih 2:0. Zanimljivo, asistirao mu je Lukas Raeder, vratar Bayerna!

Mandži je to bio 18. bundesligaški gol sezone, a jednako toliko ima ih i napadač Borussije Robert Lewandowski. No Poljaku je za 18 golova trebala 2531 minuta, a Hrvatu 1956. Usto je Lewandowski tri gola zabio iz 11-erca, a Mandžukić nijedan.

Zanimljivo, njemački Bild konstatirao je da je za slabiju formu Bayerna u posljednje vrijeme kriva neefikasnost napadača. Možda to i jest istina u slučaju Thomasa Müllera, no prevarili su se strpavši u tu kategoriju i Mandžukića.

"Jesu li Mandžukić i Müller gladni golova? Ako pogledate statistiku - nisu. Nedostaje im golova. Bayern je ove sezone u prvenstvu zasad zabio 84 gola, a napadački dvojac zabio je tek nešto više od trećine golova", napisao je Bild.

>> Mandžo zabio 18. gol u Bundesligi, strijelac i Lewandowski

Komentara 13

MI
migor55
22:43 21.04.2014.

nije niti čudno što mandžukić ne želi davati izjave našim novinarima...ovaj kvazi novinarčić prenio je samo jedan mali dio članka objavljenog na stranici bild.de, a u 90% ostatka ga hvale.....sramota da naš novinar ističe samo negativnost....fujjjjjjj..........tko želi neka ode na bild.de i odabere sport, tamo će naći taj članak..tko ne zna njemački može odabrati opciju da se stranica prevede (ja koristim google chrome ) pa ćete sami vidjeti što je napisano

TO
Torres
22:39 21.04.2014.

Gospodine Ledinski, Ocito je da niste shvatili sto ili koga BILD kritizira... Pise: "Kein Torhunger - Bayern braucht Müller und Mandzukic" To znaci: Bayern nije gladan golova. Bayern treba Mandzukica i Müllera. BILD kritizira Bayern kao momcad. Ne Mandzukica iliili Müllera! Oprostite, ali kao novinar ste u ovom slucaju totalno zakazali. @DM2008: Gomez je sve u svemu dao 40 golova. Igrao je svaku utakmicu (Bundesliga, DFB-Pokal i Champions League). Mandzukic koji ne igra svaku utakmicu je vec dao 27 golova (bez penala!).

DE
debelisef
21:09 21.04.2014.

Sistem je u Bayernu takav, da igra ne smije ovisiti o nijednom igracu pojedinacno ( naravno da su neki igraci kljucni i fakticki nezamjenjivi, poput Riberya, Robbena ili golmana Neuera. Svi su ostali zamjenjivi i taj sistem rotacije ce Mandzukicaa i ove sezone ( kao i prosle ) vjerovatno kostati naslova najboljeg strijelca. Nakon sto su postali prvaci, Guardiola bi morao forsirati Mandzukica kako bi osvojio taj trofej, ali on ga bezrazlozno minira. Prekjucer je usao tek u 73. minuti i srecom je zabio taj gol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije