Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Bevab u 90. minuti srušio Istru na Drosini!

Bevab
Igor Kralj/PIXSELL
20.09.2014.
u 18:47

Zagreb je pobijedio Istru 1961 sa 2:1.

Nogometaši Zagreba u 9. su kolu Prve HNL s 2:1 svladali Istru 1961. Poveli su pjesnici prekrasnim pogotkom Šulca u 39. minuti. Pogodio je Istrin trener Igor Pamić kada je u nastavku uveo lijevog braniča Tomića koji je prekrasnim pogotkom desnom nogom u 79. minuti s dvadesetak metara proparao Livakovićevu mrežu za izjednačenje.

I kada se činilo da će sraz Istre i Zagreba završiti remijem, Dino Bevab u 90. je minuti, nakon Stepčićeva proigravanja, poentirao za pobjedu pjesnika. Bio je to znak Draženu Mediću da utrči u teren i izljubi svakog svog igrača.

A nagradno pitanje za sve hrvatske trenere moglo bi glasiti: Kako to da Zagreb s igračima koji su igrali u drugim i trećim ligama može igrati tako tehnički i taktički dobro, makar govorimo o prvih desetak kola HNL-a? Jer, zanimljivo je da u većini utakmica Zagreb kroz posjedovanje lopte i sigurnu pas-igru, u našim uvjetima, i s kvalitetom koju ima, traži put do protivničkog gola.

U vodu tako pada svaka teorija o tome da se posjedovanje lopte može graditi isključivo s besprijekorno tehnički obučenim igračima. Dobro, pjesnici su jučer veći dio drugog dijela bili inferiornija momčad. Naravno, pričat će se u Puli ovih dana o četvrtoj minuti kada Špeharov pogodak nije priznat zbog sumnjivog zaleđa.

>> Zagreb i Hajduk remizirali, a to je i najpravedniji rezultat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije