Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE IZGLEDNIJE

Betis najizgledniji kupac Andrije Balića, Kalinić čeka radnu dozvolu

Andrija Balić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/8
22.01.2016.
u 08:50

Transfer, ovisno o klubu, iznosi oko tri milijuna eura, uz bonuse.

Osmijeh je na licu, vjeruje da će sve biti u redu s transferima od desetak milijuna eura koji znače Hajdukovu svijetlu financijsku budućnost, ali predsjednik bijelih Marin Brbić još je zakopčan do grla.

– Povijest nas uči da nije gotovo dok nije gotovo. Još nijedan transfer nije realiziran, ali sve je u redu – kazao je Brbić.

Čeka se radna dozvola

Razumljivo je da ništa ne govori dok nisu završeni poslovi. Lovre Kalinić još čeka radnu dozvolu. O imenima nije želio govoriti, ali zna se da je Kalinićev transfer u Aston Villu vrijedan 6,5 milijuna eura, da je Caktaš otišao u Rubin iz Kazanja za milijun eura, a izgledno je da će u inozemstvo i Balić. Zadnje informacije kažu da sigurno odlazi, otvoreno je pitanje hoće li to biti Betis, Atletico (koji je demantirao da pregovara s Balićem) ili Udinese. Transfer, ovisno o klubu, iznosi oko tri milijuna eura, uz bonuse.

– Radimo i na dolascima, vjerujem da ćemo na proljeće biti jači – kazao je Brbić.

Na još neke odlaske ne može utjecati, u Hajduku ima još igrača poput Milovića i Caktaša koji imaju novčanu klauzulu i slobodni su u slučaju ponude.

– S Caktaševom klauzulom klub nije mogao ništa napraviti, žao nam je što je otišao. Ruke su nam bile vezane, znate da smo s Mijom dugo pregovarali o produljenju ugovora. U vrijeme kada smo produljivali ugovor bili bismo sretni s takvom ponudom – nevoljko će Brbić.

Velez vjeruje u sebe

Jedan od onih koji je na izlaznom putu je i Hrvoje Milić, navodno ga silno želi Genoa, informacije kažu da je to ponuda koja se ne odbija. A i Hajduk će štogod zaraditi. Valja napomenuti da je Milić došao besplatno, igra za plaću i dogovorio se da može otići u slučaju dobre ponude.

Predstavio se Nicolas Velez. Argentinac već trenira s bijelima, svidio se na prvim treninzima.

– Jedva čekam pripreme u Turskoj, očekujem puno golova i asistencija za Hajduk. Vjerujem da će mi igranje ovdje biti iskorak u karijeri. Kad je došao poziv Hajduka, nisam razmišljao ni trenutka, želim se dokazati u Europi – kazao je Velez, koji je u posljednje vrijeme igrao u Indiji, a Hajdukov stručni stožer oduševilo je to što je bio prvi strijelac singapurske lige.

>>Goran Vučević baš i ne voli 'Hajdukovu dicu'

Komentara 13

VK
vječni krojf
10:58 22.01.2016.

Novinari sa njim obrisali cijelu spanjolsku ligu.Zar to sada nije trgovina ljudima,nego samo kada Dinamo kojeg igraca prodaje,Za razliku od Hajduka Dinamo ceka da kupci dodju u Maksimir dok Hajduk radi kao nekada po sajmovima sa zivinom.Nudi,moli da ga kupe,Negdje gori na Poljudu,sve je na prodaji.

MA
magnum2013
10:41 22.01.2016.

Upravo vidim da je još jedan komentator načeo istu temu o prodaji igrača. Zanimljivo je sada da su svi "novinari" VL ponosni i pišu o svotama za koje Hajduk prodaje igrače. Nema ni riječi o MLADIM, TALENTIRANIM, DJECI koja odlazee iz Hrvatske. Napišemo li sada opet pravu istinu o moralu, profesionalnosti i poštenju, izbrisati će nam komentar. Neki dan sam komentirao što bi mogao biti pravi razlog ovakove velike rasprodaje igrača u Hajduku. Dugovi i kriminal sa neplaćanjem koje je Partija tolerirala, zbog novih vjtrova u HR izgleda da moraju nekako biti sada namireni. Grad također mora kasirati svoje jer Baldasar također gubi podršku od svojih šefova i drvljem i kamenjem obrušio se na onog Milanovića. Sa druge strane i ove velike prodaje igrača Brbić najavljuje pohod na titulu prvaka i osvajanje kupa. Sve mi to nekako ne ide zajedno. Euforiju će opet zamjeniti zbilja i onda ćemo opet slušati priče o osvajačima i neprijateljima.

DI
dinamojavolim1
10:26 22.01.2016.

opaaaa izbrisali ste mi komentar??zasto?? evo da ponovim:zanimljivo da sad kad hajduk prodaje balica to je super posao a kad dinamo proda nekog klinca(za puno vise love) onda je to trgovina djecom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije