Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FATOSOV GOL

Beqiraj zabio za Changchun; Benko s klupe gledao remi Daliana

Fatos Beqiraj
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
20.04.2014.
u 12:38

Leon Benko s klupe je gledao remi svog Daliana protiv Shangaija 1:1.

Bivši napadač Dinama Fatos Beqiraj zabio je drugi gol u kineskom prvenstvu za svoj novi klub Changchun Yatai. Ovog puta crnogorski napadač je zabio u domaćem porazu svoje momčadi 2:3 od Guangzhoua.

Protiv vodeće momčad kineskog prvenstva, Changchun je nakon 34. minute igre vodio 2:0 golovima Coelha u 20. te Beqiraja u 34. minuti. Gosti su preokret započeli autogolom Zhang Yaokunu u 48. minuti. Na 2:2 je izjednačio Ning u 76. minuti, a pobjedu Guangzhou u trećoj minuti sudačke nadoknade donio je Davi.

 

Leon Benko s klupe je gledao remi svog Daliana protiv Shangaija 1:1. Momčad bivšeg napadač Rijeke nakon sedam kola je na 13. mjestu sa šest bodova, dok je Beqirajov Changchun 15., pretposljednji, sa pet bodova.

>> Leon Benko: Nisam se odrekao reprezentacije. Pa ne igram ovdje badminton nego nogomet!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije