Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenerski mercato

Benitez na korak do Reala, Bilić favorit kladionica za West Ham

Napoli's coach Rafael Benitez reacts during the Europa League quarter-final second leg soccer match against VfL Wolfsburg at San Paolo stadium in Naples April 23, 2015. REUTERS/Ciro De Luca
Foto: Reuters/PIXSELL
27.05.2015.
u 10:30

Koeficijent na Slavena Bilića je samo 1.50, na drugom mjestu za trenera Westa Hama je Di Matteo (5.00), slijedi Moyes (6.00)

Nakon što je u ponedjeljak navečer Florentino Perez objavio da Carlo Ancelotti više nije trener Real Madrida te naznačio da novi trener mora znati španjolski jezik, počela je potraga za novim strategom kraljevskog kluba. Španjolski mediji, a glavni izvor im je menadžer smijenjenog Carla Ancelottija, tvrde da je 99 posto sigurno kako će na Santiago Bernabeu stići Rafael Benitez, rođeni Madriđanin, koji je i trenirao B momčad Reala.

Nakon Camacha - stranci

Trenutačni trener Napolija i našeg Ivana Strinića tako bi sad u ruke trebao dobiti Ronalda, Balea, Benzemu i Luku Modrića. Iako ima jako bogat životopis (osvojio Ligu prvaka s Liverpoolom u kojem je igrao i Bišćan, osvojio Europsku ligu s Chelseajem, svjetsko klupsko prvenstvo s Interom, Kup Uefe s Valencijom, s kojom je dvaput bio prvak Španjolske, ima i 'kante' talijanskog i engleskog kupa...), dojam je da Real radi grešku, Ancelotti je vrhunski trener, a u Beniteza se nerijetko sumnja. Iako je Španjolac, nisu mu skloni ni navijači Reala.

Florentino Perez, otkako je predsjednik Reala, u tih je 12 godina otpustio već devet trenera. Zanimljivo, sad inzistira na tome da trener zna dobro govoriti španjolski, a od Camacha, kojem je dao otkaz u ljeto 2004. godine, nije doveo domaćeg stručnjaka.

S Napolijem je kolo prije kraja na četvrtom mjestu koje vodi u Europsku ligu. Konačnu potvrdu iz ureda Florentina Pereza trebali bismo dobiti tijekom tjedna.

Uskoro bi se trebao saznati i novi trener West Hama. Neće to biti vijest u rangu novog trenera Reala, ali nama bi mogla biti itekako zanimljiva. Jer, prvi favorit za klupu londonskog kluba je naš Slaven Bilić.

Puno uplata na Bilića

Kladionice i oni koji uplaćuju svoj novac na njihove ponude očito vide Bilića kao apsolutno prvog favorita. Naime, do jučer u podne koeficijent na Bilića bio je 1.70, a već oko 14 sati pao je na 1.50. Što znači da mnogo ljudi uplaćuje novac na Bilića. Koliko je favorit za klupu West Hama u kojem je nekad igrao govori da je na drugom mjestu kladionica Roberto di Matteo, dosadašnji trener Schalkea s koeficijentom 5.00, slijede Moyes (6.00), Emeri (9.009, McClaren (13.00)...

>>Evo tko su Biliću konkurenti za klupu West Hama i 2,63 milijuna kn mjesečno!

Komentara 1

MA
Maxi73
12:41 27.05.2015.

Ne vjerujem da je on dovoljno dobar da uspješno vodi Real. Ovo mu je prevelik zalogaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije