Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi puta u povijesti

Bendtner je junak! Perišićev Wolfsburg pobijedio Bayern i osvojio Superkup

Wolfsburg - Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.08.2015.
u 22:50

Ivan Perišić zaigrao je za vukove od prve minute, odigrao je dobro, a igru je napustio u 70. minuti.

Nogometaši Wolfsburga ispisali su klupsku povijest, na svom su stadionu nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedili Bayern sa 6:5 i prvi puta osvojili Superkup.

Bila je  to otvorena utakmica koja je zadovoljila gledatelje, a osnovni dio utakmice završio je 1:1. Prvi su poveli Bavarci, u 49. minuti Arjen Robben najbolje se snašao u gužvi i iz blizine zakucao za vodstvo. Bayern je do samog kraja bio na korak do osvajanja novog trofeja, Neuer ih je nekoliko puta spasio, ali onda je i on bio nemoćan u 89. minuti kada je pomalo zaboravljeni Bendtner zabio za izjednačenje.

Uslijedila je lutrija jedanaesteraca, a bolji je bio Wolfsburg, svih pet igrača je pogodilo, dok je Xabi Alonsu na drugoj strani sjajno obranio Casteels. Zanimljivo, zadnji jedanaesterac je pucao Bendtner i on je taj koji je potvrdio ovu pobjedu i prometnuo se u junaka.

Ivan Perišić zaigrao je za vukove od prve minute, odigrao je dobro, a igru je napustio u 70. minuti. 

Vukovi su tako prvi puta u povijesti podigli ovaj trofej, dok je Bayern tri godine zaredom izgubio u ovom natjecanju. Dva puta ih je pobijedila Borussia, a sada, eto, i Wolfsburg.

>>Olić zabio gol u pobjedi HSV-a

Komentara 5

HA
hajduk1966
10:42 02.08.2015.

Ovaj Guardiola je definitivno ubio Bayern

SL
shooshko.luka
08:51 02.08.2015.

loooord

CA
Cafa
07:06 02.08.2015.

"Dva puta ih je pobijedila Borussia". Delaču, samo jedno pitanje: KOJA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije