Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ATLETSKI TIP

Ben Ancheff ima 136 kilograma, ali to mu ne smeta da se bavi bejzbolom

Ben Ancheff
Foto: Twitter
30.05.2015.
u 18:21

Način na koji igra plijeni pozornost jer iznimno je talentiran i pokretan za kilažu.

Ben Ancheff igra bejzbol za američko sveučilite St. Thomas Bobcast i to ne bi bilo zanimljivo da taj 188 centimetara visoki bacač nema čak 136 kilograma!

No način na koji igra plijeni pozornost jer iznimno je talentiran i pokretan za kilažu. Naravno, kao takav nije baš sportski uzor, ali svakako pokazuje da svi možem ostvariti svoje snove ukoliko smo dovoljno uporni. A Ancheff je to uspio unatoč (pre)velikoj ljubavi prema hrani i ne baš toliko velikoj ljubavi prema zdravijem životu. To je šteta jer s tolikim talentom možda bi dogurao mnogo dalje od sveučilišnog bejzbola.

Naime, sigurno je da neće sigurno uspjeti postati profesionalac i ući u MLB, ali na sveučilišnoj razini se itekako dobro snalazi. Pa je tako u finalu NAIA World Series ograničio protivničku momčad na samo jedan bod u četiri izmjene.

Možda bi na kraju i doveo svoje Bobcatse do pobjede da nakon što je izbacio petog udarača Lewis-Clarke Statea nije ozlijedio ruku. Protivnici su stoga pobijedili 10:7.

Ali Ancheff je zato postao hit na društvenim mrežama, iako nije jedini sportaš takve konstitucije. U prošlosti je u bejzbolu "haračio" Babe Ruth, američki nogomet prepun je velikih, ali i atletski ipak spremnijih, tipova. Primjerice, na sveučilištu Baylor igra 185 kilograma teški i dva metra visoki LaQuan McGowan.

A na ovim prostorima jako dobro znamo Boba Sappa, koji se vrlo dobro snašao u ringu dok su Pride i K-1 uživali najbolje dane u Japanu.

>> Šteta, pretežak sam za badminton

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije