Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Belgijanci nakon preokreta slavili protiv Švicaraca

Belgija
Foto: Reuters
1/5
28.05.2016.
u 20:23

Švicarcima je to treći poraz zaredom u prijateljskim utakmicama nakon što su izgubili od Iraca i BiH

U pripremnom susretu uoči Eura belgijski nogometaši su slavili u Ženevi protiv Švicarske s 2:1 i najavili da su jedni od favorita za europski naslov. 

Švicarci su poveli u 31. minuti preko Blerima Džemailija, a samo tri minute kasnije za Belgijance je izjednačio Romelu Lukaku. U 83. minuti je isključen domaći igrač Haris Seferović, da bi dvije minute kasnije spektakularnim udarcem iz daljine Kevin de Bruyne donio pobjedu Belgiji. 

Švicarcima je to treći poraz zaredom u prijateljskim utakmicama nakon što su izgubili od Iraca i BiH, a na Euru su u skupini s Francuskom, Albanijom i Rumunjskom. Belgijanci su u skupini s Italijom, Irskom i Švedskom

>> Ćorić: Jedva čekam upoznati Luku, Mandžu i Raketu, a radit ću što mi se kaže

Komentara 3

KT
komen_tar
21:44 28.05.2016.

Kakvih crnih Spanjolaca, sa Svicarskom su igrali!!!

OR
<orlando>
01:02 29.05.2016.

Hehe , Španjolci

OR
<orlando>
01:02 29.05.2016.

Hehe , Španjolci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije