Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra opomena

Zbog prsta u Costino oko, Dembélé može dobiti i 10 utakmica kazne!

Tottenham - Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.05.2016.
u 13:35

Moussa Dembélé, Tottenhamov vezni igrač, mogao bi dobiti kaznu od čak deset utakmica ne igranja

Tottenham i Chelsea pod istragom su Premier lige zbog "nesposobnosti da kontroliraju igrače". Naime, Belgijac Moussa Dembélé je na utakmici Chelsea - Tottenhamam (2:2) koja je u ponedjeljak igrana na Stamford Bridgeu nije dobio kaznu iako je trebao.

Dembele je u jednom trenutku Chelseajevom napadaču Diegu Costi gurnuo prst u oko. Sudac to nije vidio, pa je na terenu prošao nekažnjeno.

Ali je zato Engleski nogometni savez slučaj stavio na dnevni red: 

"Igračevo nasilničko ponašanje bilo takvo da kazna od tri utakmice suspenzije, koja se inače izriče u ovakvim slučajevima, očito nije dovoljna" i dodaje kako će sve sporne situacije na utakmici pregledati tri bivša vrhunska nogometna suca.

Engleski mediji navode kako bi Moussa Dembélé mogao dobiti vrlo visoku kaznu od čak deset utakmica ne igranja.

Za njega je sezona vjerojatno gotova jer se do kraja engleskog prvenstva igraju još dva kola, pa će svoju kaznu odraditi tek na jesen.

>>Leicester je novi prvak Engleske!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije