Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK NA TRIBINU

Boysi najavili 'pohod' na Zaprešić: 'Sad je vrijeme da se pritisak na lopove pojača!'

Bad Blue Boys
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
09.02.2016.
u 17:30

'Svi trebaju napraviti sve što mogu da sutra na gostovanju grmi.'

Zdravko Mamić službeno više nije u Dinamu, a povezanost s klubom imat će kroz funkciju savjetnika i to je bilo dovoljno Bad Blue Boysima da najave masovni odlazak na sljedeće utakmice aktualnog prvaka Hrvatske.

Već će sutra u 17 sati na susret četvrtfinala Kupa u Zaprešić, a masovnošću žele pokazati kolika je razlika u atmosferi kad su prisutni na utakmicama Dinama.

– Ljudi, sutra je Zaprešić u 17 sati. Sad je vrijeme da se pritisak na lopove maksimalno pojača. Svi trebaju napraviti sve što mogu da sutra na gostovanju grmi – stoji u pozivu Bad Blue Boysa.

Kad su se 12. srpnja skupili na Maksimiru na prvom kolu prvenstva protiv Hajduka (1:1), postavili su rekord koji ove sezone još nije oboren. Bio je prisutan 23.631 gledatelj i tako nešto nije nadmašeno ni kad su dolazili veliki Arsenal i Bayern. Pa i Olympiakos, s kojim je utakmica bila bitna jer su šanse za ostanak u Europi tada itekako postojale.

No BBB ionako na gostovanja i dalje odlazi, iako u manjem broju nego prije unutarnjih problema u grupi, tako da će biti zanimljivije vidjeti što će biti s prvenstvenom utakmicom protiv Rijeke 21. veljače (17.00), kad će Modri prvi put ove godine zaigrati na Maksimiru. Prije toga će 14. veljače (17.00), na 16. obljetnicu povratka imena Dinamo igrati u Kranjčevićevoj sa Zagrebom.

>> Zoran Mamić prekinuo konferenciju za medije zbog pitanja o bratu Zdravku

>> Zdravko Mamić više nije izvršni predsjednik Dinama! 'Ovo sliči slučaju Sanader'

>> Mamić: Ostajem li u HNS-u? Naravno da ostajem!

Komentara 91

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
18:09 09.02.2016.

Eto riješili su se najcrnjeg od najcrnjih, očekujem barem finale lige prvaka iduće godine....poteći će med i mlijeko

DU
Deleted user
17:46 09.02.2016.

Znači ,kreće vrijeđane,sukobi s policijom,tuče s protivničkim navijačima,remećenje reda ,razbijanje tuđe imovine,prekidi utakmica,šovinističke i rasističke parole i kazne za Dinamo! Uz to dobijamo o njima naslove u svim novinama i podilaženje uz nastavak kampanje protiv Dinama! Meni se čini da se vlast promijenila,ili nije?

Avatar JJ10
JJ10
18:11 09.02.2016.

Vracaju se bud a l e To samo ovdje u HR ima, da politika -Yugosipovic, Jovance itd- i te medije kao VL navijaju za huligane. Svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije