Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAVARCI SU NEZAUSTAVLJIVI

Bayern, nakon Dinamu, zabio pet komada i Borussiji

Bayern - Borussia D.
Foto: Reuters
1/7
04.10.2015.
u 19:33

Bayern sada ima 24 boda i nakon osam kola ima čak sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Borussijom. Moralo bi se dogoditi malo čudo da netko u Bundesligi ove sezone skine bavarski stroj s trona...

Nakon Arsenala, i drugi Dinamov protivnik u skupini Lige prvaka je bio impresivan. Bayern je u derbiju osmoga kola Bundeslige deklasirao dortmundsku Borussiju sa 5:1.

Koliko su Bavarci moćni govori podatak da su svom prvom pratitelju zabili pet komada, baš kao i nedavno Dinamu u Ligi prvaka.

Prva dva pogotka za Bavarce zabio je Muller. Prvo je pogodio u 26. minuti, a onda u 35. iz jedanaesterca kojega je izborio Thiago. Nadu žutima vratio je Aubameyang koji je u 36. minuti smanjio vodstvo Bayerna.

No, u nastavku se ukazao nezaustavljivi Lewandowski i sva pogotka (46. i 58.) riješio pitanje pobjednika. Konačni rezultat postavio je Götze.

Bayern sada ima 24 boda i nakon osam kola ima čak sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Borussijom. Moralo bi se dogoditi malo čudo da netko u Bundesligi ove sezone skine bavarski stroj s trona...

>> Arsenal na krilima sjajnog Sancheza za samo 20 minuta razbio United!

Komentara 15

Avatar peet
peet
20:45 04.10.2015.

Sad samo cekam komentare poput ovog "mausea" kako nisu igrali protiv Dinama svih 90 min itd. Licemjeni komentari jalnih ljudi. Js samo da dodje neki hajdukovac i kaze da bi njegovi (crni) ticeki sigurno odigrali bar neriješeno protiv Bayerna.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:55 04.10.2015.

Bayern je stroj, nevjerovatno, nikad nisam vidio bolju momčad. Mislio da je moj Dinamo mogao protiv njih bolje odigrati ali sad vidim da je to čista utopija.

UR
uragan81sa
08:43 05.10.2015.

Bayern je prejak za bundesligu. http://www.ultrasforever.info/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije