Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Bayern razbio Paderborn i preuzeo vrh ljestvice

Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
23.09.2014.
u 22:15

Momčad Pepa Guardiola slavila je s visokih 4:0.

Bayern je u petom kolu Bundeslige kod kuće svladao do danas vodeći Paderborn i zasjeo na čelo ljestvice. Momčad Pepa Guardiola slavila je s visokih 4:0.

Bayern je poveo već u osmoj minuti. Müller je sjajno ostavio loptu za Götzea koji je matirao Krusea. Na 2:0 povisio je Lewandowski šest minuta kasnije snažnim udarcem s vrha šesnaesterca. Götze se u 78. minuti drugi put upisao u strijelce, a posao je dovršio Müller koji je pogodio pet minuta prije kraja.

Inače, Guardola je igračima obećao da mogu ići na Oktoberfest ako svladaju Paderborn pa su Bavarci imali još jedan motiv večeras.

Schalke je gostovao kod Werdera i slavio s 3:0. Sva tri pogotka su pala u drugom dijelu, a zabijali su Meyer (58.), Neustädter (51.) i Barnetta (85.).

Frankfurt je kod kuće gubio od Mainza s 2:0, ali je uspio doći do boda (2:2), dok su Hoffenheim i Freiburg odigrali 3:3.

>> Ronaldo zabio četiri komada Elcheu, Pašalić skrivio jedanaesterac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije