Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Bayern nije osigurao naslov, Kovač do važne pobjede, Krama asistirao i promašio s 11m!

Andrej Kramarić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
30.04.2016.
u 17:25

S obzirom na to da je Borussia Dortmund s 5:1 pregazila Wolfsburg, odluka o prvaku past će u posljednja dva kola, a Bayern ima pet bodova prednosti.

U 32. kolu Bundeslige nogometni zaljubljenici uživali su u utakmicama prepunim uzbuđenja. Iako su svi bili uvjereni da će Bayern potvrditi naslov prvaka, to se nije dogodilo.

Naime, nogometaši Pepa Guardiole dočekali su Borussiju Mönchengladbach, trebala im je pobjeda za veliko slavlje, ali gosti su šokirali Bavarce i završilo je 1:1. Guardiola je odlučio odmoriti neke važne igrače za uzvrat protiv Atletica u Ligi prvaka, a to se osjetilo i na terenu. Bayern čak ni u posjedu lopte nije dominirao kao inače (52:48), a u udarcima je bilo 8:7. Ipak, preko Müllera je poveo u šestoj minuti i bio prvak sve do 72. minute kada je Hahn izjednačio i tako postavio konačni rezultat.

S obzirom na to da je Borussia Dortmund s 5:1 pregazila Wolfsburg, odluka o prvaku past će u posljednja dva kola, a Bayern ima pet bodova prednosti.

Niko Kovač došao je do iznimno važna tri boda u borbi za ostanak u ligi. Njegov Eintracht na gostovanju je pobijedio Darmstadt s 2:1 preokretom u drugom dijelu utakmice. Trenutačno je njegova momčad s 33 boda na 17. poziciji s koje de ne ispada nego ide u doigravanje, ali ima isti broj bodova kao Stuttgart (ima utakmicu manje) koji je 16. te samo dva manje od Darmstadta.

Važne bodove osvojio je i Hoffenheim koji je pobijedio Ingolstadt 2:1. Gosti su poveli preko Lexa u 17. minuti, a 20 minuta kasnije izjednačio je Uth na asistenciju Andreja Kramarića. Hrvatski napadač u 53. minuti nije iskoristio jedanaesterac, obranio mu je gostujući vratar, ali Kramu je "spasio" Amiri koji je u 84. zabio za sva tri boda.

Rezultati: Bayern - Borussia M. 1:1, Darmstadt - Eintracht 1:2, Borussia D. - Wolfsburg 5:1, Hannover - Schalke 1:3, Hoffenheim - Ingolstadt 2:1, Mainz - HSV 0:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije