Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Bayern iz jedanaesterca svladao CSKA

Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.09.2014.
u 20:12

Bayern je do pogotka vrijednog tri boda došao u 22. minuti. Mario Gotze je izborio jedanaesterac, a siguran s bijele točke bio je Thomas Muller.

Bayern je u prvoj utakmici drugog kola skupine E Lige prvaka slavio kod moskovskog CSKA s 1:0. Susret na Khimki stadionu igrao se pred praznim tribinama jer je Uefa kaznila CSKA zbog rasističkih ispada navijača.

Bayern je do pogotka vrijednog tri boda došao u 22. minuti. Mario Gotze je izborio jedanaesterac, a siguran s bijele točke bio je Thomas Muller.

Bayern je tako i drugu utakmicu u Ligi prvaka slavio s 1:0 nakon što je u prvom kolu tim rezultatom porazio Manchester City. U 20.45 igraju City i Roma.

>> Bayern evakuiran iz hotela u Moskvi zbog prijetnje bombom

Komentara 1

BU
Bubalamala
08:53 01.10.2014.

ovo je bio pravi primjer koji pokszuje da jedanaesterci postaje da bi se pogodovalo velikima.Igrac se nade u protivnickom sesnsestercu okruzen sa pet obranbenih igraca,nema nikakve sanse za gol ali padne i dobije jedanaesterac !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije