Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački kup

Bayer ispao od trećeligaša, Tin Jedvaj nije ulazio u igru

Bayer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
25.10.2016.
u 22:15

U utorak je ispao još jedan prvoligaš Freiburg koji je na domaćem terenu izgubio od drugoligaša Sandhausena također nakon izvođenja 11-eraca

Njemački predstavnik u nogometnoj Ligi prvaka Bayer iz Leverkusena iznenađujuće je ispao u 2. kolu nacionalnog Kupa izgubivši od trećeligaša Sportfreundea iz Lottea sa 5-6 nakon izvođenja 11-eraca. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, a nakon 120 minuta 2:2.

Hrvatski reprezentativni branič Tin Jedvaj ispadanje Bayera odgledao je s klupe za pričuve.

U utorak je ispao još jedan prvoligaš Freiburg koji je na domaćem terenu izgubio od drugoligaša Sandhausena također nakon izvođenja 11-eraca. nakon 120 minuta bilo je 3:3, a Sandhausen je dobio nakon udaraca s bijele točke s konačnih 7:6.

Plasman u osminu finala izborila je i Arminia iz Bielefelda koja je kao gost svladala Dynamo iz Dresdena sa 1:0, te Muenchen 1860 koji je kao gost boljim izvođenjem 11-eraca svladao Wurzburger Kickerse sa 4:3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije