Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U QPR-u

Barton: Ubojstva civila u Gazi su ratni zločin! Benayoun: Ti si budala!

'Israeli national football team\'s midfielder Yossi Benayoun speaks during a press conference at the Bloomfield Stadium in Tel Aviv on September 1, 2011 on the eve of his team\'s Euro 2012 group F qua
Foto: 'JACK GUEZ'
26.07.2014.
u 21:49

Posvađali su se Englez Joe Barton i Izraelac Yossi Benayoun

Nogometaši engleskog kluba QPR Englez Joe Barton i Izraelac Yossi Benayoun posvađali su se zbog rata u Pojasu Gaze..Klub čak razmišlja o suspenziji obojice igrača.

Naime, Joe Barton na svojoj je Facebook stranici napisao kako je napad na školu u Pojasu Gaze ratni zločin i da bi svijet trebao kažnjavati počinitelje pred Međunarodnim sudom za ratne zločine dodajući kako je nažalost Izraelu sve dozvoljeno ali da je bilo tko drugi to učinio bio bi kažnjen.

Izraelac Yossi Benayoun odgovorio mu je :

- Ti si uvijek bio a i ostat ćeš - budala...

Barton mu je odmah odgovorio :

- Vi pod izlikom glupog i lažnog holokausta ubijate i progonite ljude bez ikakve milosti i zapravo to je holokaust!

>> Propalestinski prosvjednici prekinuli utakmicu i napali nogometaše Maccabija

Ključne riječi

Komentara 21

SE
sestrićna
22:45 26.07.2014.

nevjerojatna je sljepoća ljudi koji ne vide svoje pogreške a tuđe predobro zapažaju..

KO
kompjuter
09:50 27.07.2014.

barton je u pravu,niti u drugom svj.ratu se nisu radili takvi zločine koji sad rade židovi pred cijelim svjetom,oteli su im zemlju i sustavno ih istrebljuju i nikom ništa a znamo zbog čega jer ameriku i cijeli svijet drži židovski kapital,sad se osvećuju narodu koji im nije kriv već su samo palestinci krivi što su im oteli zemlju

LU
lumaca
22:22 26.07.2014.

Sramota za Benayouna. Kao jedan popularni Izraelac mogao je upravo on podići glas protiv gadosti koje se događaju prema ponajprije djeci, a onda i svim drugim civilima. Valjda je to sportski duh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije