Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani Olmo

Barcina klinca u Dinamo je doveo Baleov menadžer!

Dani Olmo
Foto: GNK Dinamo
01.08.2014.
u 09:30

Mladić je doista bio Barcelonina velika nada, ali zavlačio je s novim ugovorom, a iduće bi ljeto bio slobodan pa se nagađa da ga je zato klub prodao

I Barcelona očito ima svog "Roberta Murića", mladog igrača koji odbija potpisati dulji ugovor i prijeti odlaskom za siću. Samo što se u slučaju Danija Olma, čini se, Zdravko Mamić okoristio takvom situacijom...

Goalovi novinari iz Barcelone prenose da je mladić koji je jučer potpisao za Dinamo doista bio smatran budućom zvijezdom Barcelone, da je odličan strijelac, i taj ih je transfer iznenadio.

"No, s druge strane Olmo je još bio daleko od B momčadi Barce (u kojoj će igrati nepune dvije godine stariji Halilović, nap. a.), i to ga je ponukalo da potraži priliku negdje drugdje. Prošle je godine produljio ugovor na još dvije sezone, a njegov menadžer, koji vodi i Garetha Balea, tražio je jako puno novca za njega. Klub ga je odlučio prodati sada jer idućeg ljeta Olmo bi bio slobodan igrač." prenijela je Goalova novinarka koja prati Barcelonu Pilar Suarez.

Dakako, da je Barca u njemu vidjela novog Messija, ne bi ga pustila, no tu su i novi vjetrovi u katalonskom ponosu: strane zvijezde postale su cjenjenije od izdanaka La Masije.

Da im barem Olmo dokaže da su pogriješili. Recimo, golom Barceloni za Dinamo u Ligi prvaka...

>>Za Dinamo potpisao kapetan Barcelone i španjolski reprezentativac!

Komentara 10

Avatar petrolio
petrolio
12:30 01.08.2014.

nevjerojatno kako neki pljuju na sve pozitivno vezano uz dinamo, da je ovakvog talenta doveo hajduk, ne bi se moglo živjeti od hvalospjeva po novinama i forumima, a kad ga dovede dinamo onda kao ništa ne valja!?! kad dinamo proda halilovića za dobre novce onda to kao ne valja jer se rasprodaju mladi igrači, kad dinamo kupi odličnog mladog igrača, onda to opet ne valja?!? lijepo priznajte da vam smetaju svi uspjesi dinama i gotovo, čemu gluma!??

Avatar štrumpf
štrumpf
10:55 01.08.2014.

Činjenice pokazuju da se radi o dobrom igraču.. Od 6 sezina 5 puta najbolji strijelac,Barcelonin bivši igrać i dobar menađer koji sigurno nebi ga zastupo da se ne radi o kvalitetnom igraču.... Ali vrijeme bude sve pokazalo ali da Dinamo napravio vrhunski potez to je sigurno...

MA
matejdvdinamo
10:17 01.08.2014.

sta ste dosadni s tim:"ne valja da valja ne bi u dinamo". sacekajte pogledajte ga pa onda procjenite kakav je a ne ovako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije