Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku osudu

Barcelonina zvijezda vrijeđala Kovačića, evo što je vikala Mateu!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.12.2016.
u 13:45

Mateo je u početnom sastavu bio i ovoga vikenda u El Clasicu, s Lukom je u sredini terena odradio lavovski posao i potpuno nadigrao Barcin vezni red.

Mateo Kovačić odlično je iskoristio priliku koja mu se ukazala u Realu ove sezone i postao standardni prvotimac. Zinedine Zidane više ne skriva oduševljenje hrvatskim veznjakom koji je uz sunarodnjaka Luku Modrića postao nositelj igre kraljevskog kluba i jedna od glavnih uzdanica.

Mateo je u početnom sastavu bio i ovoga vikenda u El Clasicu, s Lukom je u sredini terena odradio lavovski posao i potpuno nadigrao Barcin vezni red. Kova je za svoju igru zaradio i odlične ocjene te pohvale stručnjaka i navijača, a sad je u španjolskim medijima izašao još jedan detalj vezan uz njega. Nažalost, ne tako lijep kao njegova igra.

Naime, izašla je snimka verbalnog sukoba s igračem Barcelone Jordijem Albom. Španjolski nogometaš vrijeđao je Kovačića. Iako se ne snimci ne čuje, čitači s usana otkrili su što mu je rekao.

– Prošeći i šuti, glupane. Nauči se govoriti španjolski, glupane – poručio je španjolski reprezentativac hrvatskom pa dodao:

– Stvarno si glup – kazao je Alba čiji je potez za svaku osudu.

Komentara 8

PK
Pusa.Kesedzija
15:09 06.12.2016.

joj, pa što sve ne kažu jedni drugima, ovo je nista i ne bi trebala biti vijest

BU
Bubalamala
14:31 06.12.2016.

Sve je više igrača Barcelone, koji gube živce, jer je očito da više nisu dominantni na terenu. Tako je bilo i na el klasiku, nisu uspjeli zahvaljujući našem dvojcu doči do boljeg rezultata pa su se pojedini igrači , ponjeli ne sportski !

Avatar Abcda
Abcda
15:44 06.12.2016.

Cista profesionalna provokacija ciji je cilj izbaciti protivnika iz ravnoteze. E, moj novinar ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije