Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer na pomolu?

Barcelona želi dovesti Džeku, spremila je 20 milijuna eura

Edin Džeko
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
30.03.2015.
u 18:19

Džeko je već pomalo nezadovoljan statusom u Cityju i želio bi promijeniti sredinu, ali teško da bi i u Barci bio u početnoj postavi.

Edin Džeko na meti je Barcelone, vijest je koju je jučer na naslovnici donio španjolski Sport. Navodi se kako je Luis Enrique zainteresiran za dovođenje visokog igrača koji bi bio kralj kaznenog prostora, a za BiH reprezentativca spreman je izdvojiti oko 20 milijuna eura.

Džeko je već pomalo nezadovoljan statusom u Cityju i želio bi promijeniti sredinu, ali teško da bi i u Barci bio u početnoj postavi. No, imaju Katalonci i rezervne opcije ako ovo ne upali, a prije svega tu su Fernando Llorente te Graziano Pellé.

Komentara 3

CA
+canajisraM
23:19 30.03.2015.

Dzeko je jednostavno prespor za Barcelonu.

DU
Deleted user
20:54 30.03.2015.

o boze, a koji ce vam k s oprostenjem dzeko uz ova 3 napadaca

CA
+canajisraM
23:25 30.03.2015.

....ah zaboravih nadodati ,Dzeko je u usporedbi sa Mandzukicem najobicnija lijencina. Dok Mandjo trci po cijelom terenu,pa cak i obrani pomaza, Dzeko ceka na loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije