Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luis Enrique zabrinut

Barcelona u problemima: Pique pauzira tri, a Alba dva tjedna

Gerard Pique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.10.2016.
u 15:38

Uvijek je zabrinjavajuće ostati bez igrača zbog ozljede i njih dvojica će nam nedostajati u Manchesteru - rekao je trener Barcelone Luis Enrique

Španjolski nogometni prvak Barcelona sljedeća će tri tjedna biti bez svog pouzdanog stopera Gerarda Piquea zbog ozljede desnog gležnja koju je zadobio tijekom 4:0 pobjede protiv Manchester Cityja u utakmici 3. kola skupine C Lige prvaka, dok će lijevi branič Jordi Alba s terena izbivati oko dva tjedna zbog ozljede mišića zadobivene u istom susretu. 

- Uvijek je zabrinjavajuće ostati bez igrača zbog ozljede i njih dvojica će nam nedostajati u Manchesteru - rekao je trener Barcelone Luis Enrique.

Barcelona na polovici natjecanja u skupini zauzima prvo mjesto s maksimalnih devet bodova, pet više od drugog Manchester Cityja, a šest više od treće Borussije iz Moenchengladbacha, te bi pobjedom protiv Cityja u 4. kolu 1. studenoga već dva kola prije kraja osigurala prolazak u osminu finala.

>>Barcelona pobijedila Manchester City, hat-trick Lionela Messija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije