Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzeli vrh ljestvice

Barcelona slomila Atletico: Messi spasio Katalonce, Raketi pripao hrvatski okršaj protiv Vrsaljka

Barcelona - Atletico
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.02.2017.
u 18:21

Šime Vrsaljko je odlično odradio svih 90 minuta za Atletico, dok je Ivan Rakitić u gostujućim redovima dobio posljednjih 20 minuta.

U prvom od dva nedjeljna derbija 24. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Vicente Calderonu pobijedila Atletico Madrid 2-1 i barem privremeno preuzela vodstvo na ljestvici.

Bila je to očekivano čvrsta utakmica sa čak 43 prekršaja i šest žutih kartona, a sva tri gola pala su u zadnjih 25 minuta utakmice. 

Barca je povela u 65. minuti golom Rafinhe koji se najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru. Domaćin je vrlo brzo uzvratio, a izjednačio je Diego Godina nakon Kokeova ubačaja u 70. minuti. Pobjedu gostima donio je sjajni Lionel Messi u 86. minuti. Bio je to njegov 21. pogodak u isto toliko ligaških utakmica protiv Atletica koji je 'najdraža' Messijeva žrtva.

Šime Vrsaljko je odlično odradio svih 90 minuta za Atletico, dok je Ivan Rakitić u gostujućim redovima dobio posljednjih 20 minuta.

Ovom pobjedom Barcelona je preuzela vodstvo na ljestvici sa 54 boda, dva više od Real Madrida, no 'Kraljevski klub' ima i dvije utakmice manje.

Real večeras gostuje kod Villarreala i pobjedom bi se vratio na vrh ljestvice. Sevilla je treća sa 52 boda, a Atletico Madrid je četvrti sa 45 bodova.

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:53 26.02.2017.

Vrsaljko odlican, mozda jedna pogreska, 7 faulova ni jedan karton. Neymar nije niti jednom probio stranu.

SL
slivnevode
00:30 27.02.2017.

Vrsaljko je vrhunski odigrao! Potpuno je zaustavio Neymara. Neymar je bio nemoćan toliko da je bježao u sredinu i pravio faulove na Vrsaljku. Bravo Šime!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije