Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 4:0

Barcelona se lako obračunala s Eibarom, Rakitić odigrao čitavu utakmicu

Barcelona
Foto: Reuters
1/7
22.01.2017.
u 22:59

Golove za Barcu zabili su Denis Suarez (31), Lionel Messi (50), Luis Suarez (68) i Neymar (90+2).

U posljednjem susretu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na gostovanju pobijedila Eibar 4:0. Golove za Barcu zabili su Denis Suarez (31), Lionel Messi (50), Luis Suarez (68) i Neymar (90+2).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je cijeli susret za katalonski sastav.

U ljepotici kola Sevilla je na gostovanju pobijedila Osasunu 4:3. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1, no nije uspio izdržati pred naletima Andalužana. Sevilla je od 1:2 okrenula rezultat u 4:2, da bi fenjeraš Primere u posljednjim sekundama smanjio na 4:3.

Athletic Bilbao i Atletico Madrid su na stadionu San Mames odigrali 2:2. Gosti su poveli golom Kokea već u trećoj minuti, međutim baskijski sastav je uspio okrenuti rezultat, a strijelci su bili Inigo Lekue (42) i Oscar De Marcos (56). U 80. minuti Atletico je uspio izjednačiti sjajnim pogotkom Antoinea Griezmanna sa 25 metara. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za goste iz Madrida.Golove za Sevillu zabili su Vicente Iborra (43, 65), Franco Vazquez (80) i Pablo Sarabia (90+2), dok su strijelci za Osasunu bili Sergio Leon (15), Vicente Iborra (63-ag) i Kenan Kodro (90+3).

Real Betis i Sporting Gijon su odigrali bez golova, a za goste je 76. minute igrao Duje Čop.

>> Arsenal nakon nevjerojatne završnice došao do pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije