Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupina F

Barcelona rutinski slomila Kopljanike. Messi dostigao Ronalda, Rakitiću svih 90 minuta

Barcelona - Ajax
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
21.10.2014.
u 23:00

Messi je postigao 69. pogodak u Ligi prvaka.

Nakon blijedog izdanja na početku ovosezonske Lige prvaka protiv APOEL-a (1:0) te poraza u Parizu (2:3), Barcelona je konačno, i to protiv Ajaxa zasjala punim sjajem.

Rutinski je momčad Luisa Enriquea stigla do uvjerljive pobjede (3:1) na Camp Nou na krilima Lionela Messija i Neymara.

Čudesni Argentinac upisao je asistenciju za prvi gol odmah na početku susreta (strijelac je bio Neymar u 7. minuti), a onda je u 24. minuti i sam zatresao mrežu nakon sjajne asistencije Inieste. Bio mu je to 69. pogodak u Ligi prvaka kojim se izjednačio sa Cristianom Ronaldom, te mu još dva nedostaju da dostigne prvog strijelca Raula.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

U nastavku utakmice Katalonci su još nekoliko puta opasno zaprijetili. Dominirali su i držali loptu u svojem posjedu. No, Ajax je ipak preko El-Ghazija uspio smanjiti u 88. minuti.

Ponadali su se Kopljanici da bi mogli do velikog iznenađenja u završnici, ali onda je u 4. minuti sudačke nadoknade sjevnula brza kontra Barce koju je pogotkom zaključio Sandro. On je u 62. minuti zamijenio strijelca Neymara.

A trener Luis Enrique u ovom susretu povjerio je hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću svih 90 minuta. Raketa je sudjelovao i u začetku sjajne akcije koju je pogotkom okončao Neymar.

Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

U drugom susretu ove skupine PSG je u posljednjim trenucima pobijedio u gostima APOEL (1:0). Parižani su sa 7 bodova vodeći, Barca ima 6 bodova, Ajax 2 i APOEL 1 bod.

>>Rekordna večer Lige prvaka - nikad više zabijenih pogodaka!

>>Manchester City vodio 2:0 u Moskvi, a na kraju uzeo samo bod

>>Pratite uživo sve susrete trećeg kola Lige prvaka!

Komentara 12

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
21:51 21.10.2014.

EUJanez -Haška Pravda ...............hihihihihihihihihi ..šteta što Slovenci ne igraju češće protiv Estonije da se imamo čemu nasmijati jer gledajući Maribor večeras to je više tragedija od momčadi tako da ih čovjek može samo žaliti!Nisu tri puta bili u šesnaestercu engleza!

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
22:42 21.10.2014.

Ako smo mislili da u LP nema gore momčadi od Dinama onda smo se prevarili ......Maribor je sramota za nogomet!Jadnici su tražili večeras loptu kao i moj psić kad se s nijm igram!UUuužas što sve ne zaluta u nogomet!!!!

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
21:37 21.10.2014.

Ekipe kao Roma su sramota za nogomet!Ako im onakav Bayern u jednom poluvremenu zabije 5 golova onda im je bolje da se počnu baviti nekim drugim sportom!Za golmana Rome Pletikosa je vanzemaljac{ a o je već bio katastrofa}..nisam dugo vidio goreg golmana!Užas da sam njegov trener na poluvremenu bi dobio nogu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije