Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Zvižduci za pomlađenu Barcu, nedostajao je kreator poput Rakitića

Barcelona - Apoel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
17.09.2014.
u 23:00

Kada pitanje pobjednika odlučuje jedan branič (Pique je u 28. minuti pogodio za 1:0) jasno je kako napadačke zvijezde nisu imale svoj dan.

Zvižduci na Nou Campu nakon završetka utakmice bili su jasna poruka. Messi, Neymar, Xavi i društvo nisu oduševili protiv APOEL-a u 1. kolu skupine F Lige prvaka.

Iako je razmažena katalonska publika očekivala golijadu na početku elitnog natjecanja, dobila je gotovo negledljivu utakmicu s vrlo malo uzbuđenja. A kada pitanje pobjednika odlučuje jedan branič (Pique je u 28. minuti pogodio za 1:0) jasno je kako napadačke zvijezde nisu imale svoj dan. Bio je to sedmi pogodak Piquea u Ligi prvaka, a takvim učinkom ne može se pohvaliti niti jedan branič kad je riječ o ovom natjecanju.

Na ukupni dojam vjerojatno je utjecao i 'šareni' sastav za kojeg se odlučio trener domaćih, Luis Enrique, u kojem su se isticali mladi i neiskusni igrači - Sergi Roberto, Sergi Samper i Munir.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

APOEL s druge strane, može biti zadovoljan unatoč porazu. Ciparska momčad nije dozvolila favoriziranom domaćinu da stvori mnogo opasnih prilika, a u nastavku utakmice u nekoliko navrata pokušali su iznenaditi kontra napadima. Da je bilo malo više prisebnosti, poglavito Manduce i De Vincentija, mogli su i do velikog iznenađenja u prvom ogledu sa Barcelonom.

Domaći trener Enrique nije dao priliku Ivanu Rakitiću iako je dojam kako bi lucidni potezi hrvatskog reprezentativca večeras itekako dobro došli ponosu Katalonije.

BARCELONA - APOEL 1:0 (Pique 28')

Barcelona: Marc-André ter Stegen, Piqué, Bartra, Adriano, Daniel Alves, Xavi (Iniesta 61'), Sergi Roberto (Rafinha 79'), Samper, Messi, Neymar, Munir (Ramirez 69').

APOEL: Pardo, João Guilherme, Carlão, Antoniades, Mário Sérgio, Tiago Gomes (Manduca 61'), Vinicius, Nuno Morais, Aloneftis, Sheridan (Djebbour 75'), De Vincenti (Charalambidis 79').

U drugom susretu skupine F Ajax i PSG odigrali su neodlučeno - 1:1.

>>Messi je stigao u Barcu prije 14 godina, a ovo su njegovi najbolji trenuci

>>Bayern u Münchenu dočekuje Manchester City i traži osvetu za poraz

>>Porto zabio šest, Roma pet, Zahovič donio remi Mariboru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije