Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA SEVILLA

Barcelona preokretom protiv Athletica ostala u utrci za naslov prvaka!

Barcelona
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
20.04.2014.
u 22:56

Porazu Athletica najviše se raduju u Sevilli, jer je momčad Ivana Rakitića pobjedom 4:0 protiv Granade došla na samo tri boda zaostatka za Baskima.

Barcelona je prekinuta niz od tri uzastopna poraza (Atletico u Ligi prvaka, Granada u Primeri i Real u Kupu kralja) te pobjedom na Nou Campu protiv Athletica 2:1 u 34. kolu Primere barem privremeno skočila na drugo mjesto sa 81 bodom. Četiri kola prije imaju četiri boda manje od vodećeg Atletico Madrida, te dva više od Real, od kojeg imaju i utakmicu više.

Prvu veliku priliku imali su gosti u 9. minuti, ali je Pinto odlično obranio udarac Adruiza. Nakon toga uslijedilo je nekoliko lijepih prilika za Barcelonu, ali je udarce Pedra, Messija i Adriana golman Baska branio bez problema.

U 31. minuti na Nou Campu se zatresla vratnica i to nakon udaraca Adruiza škaricama sa 14 metara. Lopta se odbila točno pred Susaetu, ali njegov udarac fantastično obranio Punto.

Samo minutu kasnije greda na drugoj strani nakon udarca Alexisa Sancheza.

Mreža na Nou Campu se napokon se zatresla u 50. minuti. Aduriz je primio loptu na 20-ak metara i krenuo u šesnaestarac Barce, a onda pucao te pogodio sa 15-ak metara za 1:0 vodstvo Athletica.

Foto: REUTERS/PIXSELL

Barcelona je na izjednačenje čekala do 72. minute kada je nakon lijepe akcije Dani Alvesa udarac Sancheza u mrežu u naletu skrenuo Pedro. Samo dvije minuta kasnije Katalonci su poveli, a strijelac je iz slobodnog udarca s ruba šesnaesterca bio Lionel Messi, koji je gađao u golmanom kut i pogodio.

Uvjerljiva Sevilla

Porazu Athletica najviše se raduju u Sevilli, jer je momčad Ivana Rakitića pobjedom 4:0 protiv Granade došla na samo tri boda zaostatka za Baskima.

Sevilla je povela autogolom Mainza u 14. minuti. U 51. minuti za 2:0 zabio je Gamiero. Samo sedam minuta kasnije već je bilo 3:0, a strijelac je bio M'bia. Konačnih 4:0 postavio je Vitolo u 68. minuti.

Ivan Rakitić igrao je do 78. minute, a trener ga je očito odlučio odmoriti jer prije dvoboja na San Mamesu protiv Athletica sljedeće nedjelju, Sevillu u četvrtak očekuje prva utakmica polufinala Europske lige.

Primera, 34. kolo:

Almeria - Celta Vigo 2:4
Vallecano - Betis 3:1
Sevilla - Granada 4:0
Barcelona - Athletic B. 2:1

>> Atletico juri prema naslovu prvaka! Pobijedio je i Elche 2:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije