Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DAJU GA

Barcelona pokušavala dovesti Kovačića, Inter odbio sve ponude

Mateo Kovačić
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
02.09.2014.
u 08:46

Barcelona je cijeli dan komunicirala s Interom koji je Kataloncima jasno dao do znanja da od prodaje neće biti ništa

Barcelona je posljednjeg dana prijelaznog roka pokušavala dovesti Matea Kovačića, no Inter je odbio sve ponude. Tvrdi to Sky Italia.

Barcelona je cijeli dan komunicirala s Interom koji je Kataloncima jasno dao do znanja da od prodaje neće biti ništa.

20-godišnji Kovačić je iz Dinama u Inter stigao za 11 milijuna eura i ima ugovor do 2017. godine. Jedan je od najvećih talenta hrvatskog nogometa i, očito, budućnost Intera.

>> Kranjčar se odrekao trećine plaće i potpisao za QPR

Komentara 2

CR
crocro
11:34 02.09.2014.

Kakve nogometne talente Hrvatska ima, imamo puno igrača u najjačim svjetskim klubovima koji tamo stavraju iznimne rezultate i koji se klubovi i dalje bore dovoditi naše igrače, a ne možemo doći u završnicu svjetskog prvenstva, ili barem proći prvi krug takmičenja. To je doista tužno.

Avatar franioprvi
franioprvi
15:34 02.09.2014.

Kovacic dans vrijedi mnogo. Sutra , tri puta vise. Igrac koji ima nesto ( brzinu reakcije u prvim metrima ? ) sto je rijetko vidjeno . To vide oni sto znaju ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije