Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leova majstorija

Barcelona pobijedila Osasunu, Messi još jednom pokazao da je - genijalac!

Osasuna - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.12.2016.
u 14:54

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić utakmicu je odgledao s klupe.

Nakon tri uzastopna remija u španjolskom prvenstvu, Barcelona se vratila pobjedama. U 15. kolu slavila je u gostima protiv Osasune s 3:0, a golove su postigli Luis Suarez i Lionel Messi koji je zabio dva puta.

Katalonci su pritisnuli od samog početka i u prvom dijelu stvorili nekoliko sjajnih prilika, ali nisu uspjeli postići pogodak. Jednom je opasno zaprijetila i Osasuna, ali okvir gola spriječio je njihovo vodstvo. Na odmor se otišlo 0:0, a to je četvrti put zaredom u Primeri da je Barca s tim rezultatom otišla na predah.

U nastavku se mreža ipak zatresla, otpor čvrstog domaćina slomio je Suarez koji je zabio na asistenciju Jordija Albe. Ipak, valja istaknuti da je situacija bila dvojbena, moguće je da je bilo zaleđe. Suarez je tako napokon zabio i Osasuni koja je postala njegova 22. žrtva u Španjolskoj, a igrao je dosad protiv 24 momčadi.

Sve dvojbe oko pobjednika otklonio je Messi koji se u strijelce upisao u 72. minuti, a asistent je ponovno bio Alba. No, tu nije bio kraj jer je Messi u sudačkoj nadoknadi pravom majstorijom zabio za 3:0. Prošao je kroz cijelu obranu domaće momčadi i lagano poentirao. Argentinac je time potvrdio svoju inspiraciju protiv Osasune kojoj je zabio 17 pogodaka u posljednjih devet međusobnih ogleda.

Osasuni je ovo bio osmi poraz protiv Barce u zadnjih 11 susreta (samo jedna pobjeda) te osmi put da nije postigla pogodak.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić utakmicu je odgledao s klupe.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije