Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitiću pet minuta

Barcelona pobijedila iako je dvaput gubila, Subašić oborio rekord!

Danijel Subašić
Foto: Bernd Thissen/dpa/DPA/PIXSELL
01.02.2015.
u 23:38

Hrvatski reprezentativac trenutačno je 791 minutu bez primljenog pogotka i skinuo je rekord kojeg je dosad držao St. Etienneov Stephane Ruffier

Barcelona je u 21. kolu španjolske lige upisala još jednu pobjedu, ali teže od očekivanog. Villarreal je dva puta vodio, ali Katalonci su pobijedili sa 3:2.

Cheryshev je u 30. minuti šokirao Camp Nou, ali u sudačkoj nadoknadi prvog dijela izjednačio je Neymar. Barca je u nastavak krenula iznimno napadački, ali u 51. minuti novi šok priredio im je Vietto koji je vratio Villarreal u vodstvo. No, to je Barceloni dalo dodatni motiv pa su već do 55. minute bili u vodstvu.

Prvo je Rafinha izjednačio, a minutu kasnije Messi je lijepim pogotkom postavio konačni rezultat. Katalonskom klubu to je bilo čak šesti puta u prvenstvu od 2000. godine da je u samo dvije minute uspio izjednačiti i odmah povesti, a već drugi put je to uspio protiv Villarreala.

Prekinut je tako fantastičan niz gostiju koji su do večeras nanizali 18 utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Barcelona je došla na samo bod zaostatka za Realom, iako ima utakmicu manje.

Ivan Rakitić odigrao je posljednjih pet minuta.

U derbiju francuskog prvenstva Monaco i Lyon odigrali su bez pogodaka. Danijel Subašić branio je cijelu utakmicu i opet nije primio gol te je oborio ovosezonski rekord francuskog prvenstva. Hrvatski reprezentativac trenutačno je 791 minutu bez primljenog pogotka i skinuo je rekord koji je dosad držao St. Etienneov Stephane Ruffier.

>>Pogledajte kako je Slaven Bilić na čudan način došao do pobjede!

Komentara 2

JW
JW
23:42 01.02.2015.

odlična utakmica, Barca zasluženo,Rafinha genijalan

BA
Balt
11:11 02.02.2015.

Bravo Subašiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije