Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva utakmica!

Barca napravila nešto što se jako rijetko viđa i o čemu će se raspravljati, Raketa prekrasno zabio!

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.02.2016.
u 22:13

Na odmoru je Luis Enrique očito dao dobre savjete svojim igračima jer ono što su oni odigrali u nastavku prepričavat će se još dugo

Nogometaši Barcelone u 24. kolu španjolskog prvenstva pobijedili su Celtu sa 6:1 i upisali 18. pobjedu u prvenstvu. Bila je to fenomenalna utakmica u kojoj su Messi, Suarez i Neymar činili čuda, a priključio im se i Ivan Rakitić koji je zabio fenomenalan pogodak.

Prvi gol na utakmici postigao je Messi u 28., a u 39. je izjednačio Guidetti. Na odmoru je Luis Enrique očito dao dobre savjete svojim igračima jer ono što su oni odigrali u nastavku prepričavat će se još dugo. Trojac MSN bio je neuhvatljiv za igrače Celte, vidjeli smo veličanstvene driblinge, maestralne asistencije, i prekrasne pogotke. No, ono o čemu će se najviše pričati dogodilo se u 82. minuti kada je Messi nakon sjajnog driblinga izborio jedanaesterac i odlučio ga sam izvesti. Međutim, nije pucao po golu, nego je samo lagano loptu gurnuo naprijed, na nju je natrčao Luis Suarez i on se upisao u strijelce te u tom trenutku upisao hat-trick.

Camp Nou u tom je trenutku eksplodirao, gromoglasan pljesak dobili su igrači Barce, no o tom će se potezu sigurno danima razgovarati. Dok će navijači katalonskog kluba veličati taj potez, koji je sasvim legalan i po propisima, njihovi protivnici to bi mogli smatrati omalovažavanjem protivnika (o ovome možete svoje mišljenje izraziti u anketi na dnu članka).

A publika se još nije ni stišala, a već je vidjela novu majstoriju. Suarez je sjajno poslužio Rakitića, a hrvatski reprezentativac lobom prevario vratara gostiju. Bio je to hrvatskom reprezentativcu peti pogodak u sezoni, treći prvenstveni. U sudačkoj nadoknadi u strijelce se upisao i Neymar.

Španjolska liga, 24. kolo

Barcelona – Celta 6:1 (Messi 28', Suarez 59', 75', 82', Rakitić 84', Neymar 90+' /Guidetti 39')

>>Brozović zabio odličan gol u porazu Intera u Firenzi

Komentara 25

TH
than
23:02 14.02.2016.

Pa objektivno Barca ima bolje napadace, jer Real ima samo Ronalda, a i on misli vecinom na sebe samo.... Niti ne znam sto Real tuce novce u vezni red, je mu je vezni bolji od Barce i onda citam da pokusavaju dovuci iz Arsenala i Ozila.

DU
Deleted user
23:09 14.02.2016.

Kada se igrači smiju dok igraju nogomet i pri tome rade čuda...

HR
hrvatin
22:56 14.02.2016.

Najbolji nogometni tim svih vremena,sa tri carobnjaka koji nisu sa ovoga svijeta.Savrsenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije