Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRANSFER

Barcelona od Dinama za 300 tisuća eura kupila Halilovićeva brata!

Dino Halilović
Petar Glebov/PIXSELL
02.08.2014.
u 10:08

Dino ima 16 godina, igra na poziciji ofenzivnog veznog i u Dinamu je proveo posljednjih pet godina.

Alen Halilović dobiva "pojačanje" u Barceloni jer stiže njegov mlađi brat Dino! Iz Dinama je kupljen za 300 tisuća eura i sezonu će početi u momčadi do 17 godina.

Taj 16-godišnjak je upao u oko skautima Barcelone još tijekom prošlogodišnjeg osvajanja Nike Premier kupa. A s obzirom da je u Dinamu bio pet godina, Barca je morala po pravilima platiti tih 300 tisuća eura.

Medijima su Alenova brata prikazali kao talentiranog i inteligentnog tehničara, koji bi u klubu trebao stasati u pravog ofenzivnog veznjaka. Naglasili su da ima i jednu manu, baš kao i Alen, a to je krhka tjelesna građa.

Ali u režimu treninga i uvjeta kakve Barcelona ima, zasigurno će oba Halilovića riješiti i taj prolem krhke građe. Pa i Messi je došao kao krhki dječarac u klub...

>> Iniesta: Halilović je ubojit u duelima jedan na jedan

Komentara 18

NO
Nordovest
11:12 02.08.2014.

Nije Barcelona kupila, nego se cijela obitelj Halilović seli u Barcelonu a ovo je zakonska odšteta.

SE
senior
10:45 02.08.2014.

Daniel Olmo Barcin supertalent je pod istim uvjetima sletio na Maksimir. Mislim da će Dinamo "mazniti" jioš par velikih nada europskih velikana da "dokaže" da je krađa koju je Ajax izvršio krađom Murića neodrživa. Ovakve igrice bi mogle puno toga promijeniti u sadašnjim propisima.

Avatar Arkandjel
Arkandjel
10:55 02.08.2014.

I onaj prvi kojega su kupili je bio Halilovicev brat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije