Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za trenerom

Barcelona na klupu želi dovesti Allegrija iz Juventusa

Football Soccer - Juventus v Atalanta - Italian Serie A - Juventus stadium, Turin, Italy - 3/12/16 - Juventus' coach Massimiliano Allegri reacts during the match.     REUTERS/Giorgio Perottino
Reuters/PIXSELL
22.03.2017.
u 07:00

Ako je vjerovati Španjolcima, sadašnji trener Juventusa bi na Nou Campu zarađivao 8 milijuna eura po sezoni

Nakon što je Luis Enrique šokirao javnost kada je poslije pobjede 6:1 protiv Sportinga poručio da na ljeto napušta Barcelonu, uprava kluba počela je tražiti novog trenera. A prema pisanju španjolskih medija, ovih su ga dana i pronašli. U pregovorima su s trenerom Juventusa Massimilianom Allegrijem, koji je nedavno otkrio da će na ljeto napustiti Staru damu.

Ako je vjerovati Španjolcima, sadašnji trener Juventusa bi na Nou Campu zarađivao 8 milijuna eura po sezoni. No nije Barca jedina koja želi Allegrija, na klupu ga namjerava dovesti i Arsenal

>>Marko Pjaca otkrio što misli o kritikama trenera Allegrija i minutaži koju dobiva u Juventusu

Komentara 1

BA
bassland
10:37 22.03.2017.

Gdje je to Allegri rekao da na kraju sezone odlazi iz Juventusa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije